Няма съмнение в приноса на Хълк Хоугън към света на

...
Няма съмнение в приноса на Хълк Хоугън към света на
Коментари Харесай

Легендата Хълк Хоган вече е с бастун

Няма подозрение в приноса на Хълк Хоугън към света на кеча. С кариера, която датира от края на 70-те години, Хоугън играе решаваща роля в основаването както на WWE (преди WWF), по този начин и на WCW и е жива легенда.

Хоугън не се е борил публично от 2006 година, само че той има няколко участия за WWE през идващите години и продължава да бъде приказен дипломат.

Въпреки това, в устрема си към великолепие, наподобява, че Хоугън е пожертвал тялото си, което в този момент изисква бастун, с цел да върви след последната му интервенция. Друга легенда на WWE Кърт Енгъл даде настояща информация за здравето на Хоугън по време на последния епизод на неговия подкаст.

" Той не усеща долната част на тялото си. Той употребява бастуна си, с цел да се разхожда. Мислех, че употребява бастуна, тъй като имаше болки в гърба. Той няма никаква болежка. Той няма безусловно нищо. Той не може да почувства нищо.

" Сега той не усеща краката си. Така че той би трябвало да върви с бастун, който е, знаете ли, това е много съществено, дребосъче. Наистина съчувствам на Хоугън. Той вложи сърцето и душата си в бизнеса и това го изяде. "

Енгъл, който самият е претърпял серия от интервенции след кариерата си като олимпийски първенец по битка и в WWE, също означи, че Хоугън прави гражданска война в професионалната битка и че има огромно почитание към този индивида, който показа света на Хълкамания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР