Няма съмнение, че през последните години в света на социалните

...
Няма съмнение, че през последните години в света на социалните
Коментари Харесай

Защо Twitter и Snapchat трябва да се страхуват от TikTok

Няма подозрение, че през последните години в света на обществените мрежи TikTok беше подложен на подиума, лека-полека изяждаше пътя на най-популярните приложения, с цел да се трансформира в мястото, където всеки желае да бъде, в това число рекламодателите.

Откакто китайската компания ByteDance започва TikTok през 2016 година, тази обществена мрежа не стопира да се разраства, освен измежду най-младите консуматори, само че и доближава всички възрасти. Но освен за персонална приложимост, от ден на ден компании основават видеоклипове, с цел да се популяризират посредством това приложение.

Видяхме по какъв начин мачът от Ла Лига сред " Реал Сосиедад " и " Реал Бетис " ще се предлага онлайн от приложението за първи път. Всеки знае, че фокусът на огромна част от обществото е върху TikTok и че да се появиш в приложението значи да се появиш пред милиони хора.

За втора поредна година TikTok е най-тегленото мобилно приложение в света. Но това не се показва в броя на дейните консуматори, които има, защото в този аспект и отнасяйки се единствено до обществените мрежи, то попада на петата стъпка от най-използваните приложения, само че към момента превъзхожда Twitter и Snapchat и в двете връзки, пише . 

И това е, че сега TikTok изяде пая и на двете приложения, а най-новите данни, които преди малко бяха известени, го вършат още по-очевидно. Според Ройтерс, през 2022 година TikTok ще има голям растеж във връзка с приходите си от реклама, които се доближават до 11 милиарда $.

Приходите от реклама за тази година от Twitter и Snapchat са надлежно 5,58 милиарда $ и 4,68 милиарда $. Комбинацията от приходите на двете компании обаче няма да доближи това, което китайската компания ще генерира сама.

Интересното е, че към половината от тези рекламни доходи ще идват от американски компании макар несъгласията, генерирани към регулирането на трафика на данни от Съединените щати към Китай.

Въпреки че Twitter и Snapchat са компании, чиито потребители са лоялни към приложенията, те ще би трябвало да бъдат нащрек и да търсят нови принадлежности и функционалности, които са по-адаптирани към най-популярните формати през днешния ден, в случай че не желаят да бъдат потъпкани от други обществени мрежи като TikTok. 

Източник:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР