Няма съмнение, че определени сексуални позиции улесняват по-високи нива не

...
Няма съмнение, че определени сексуални позиции улесняват по-високи нива не
Коментари Харесай

Има 9 секс пози, които ни помагат да се влюбим

Няма подозрение, че избрани полови позиции улесняват по-високи равнища освен на физическа, само че и на прочувствена фамилиарност.
Контактът с очите, целуването, ласките, доверието и гледането са прочувствени допълнения към физическото прекарване на секса.
Някои полови позиции разрешават на двойките да надвишават сетивното си прекарване, засилвайки срещите им, зареждайки ги с по-голямо значение.

1. Жената от горната страна
Мъж, лежащ по тил с жена върху себе си, може да бъде уязвима позиция и за двамата сътрудници, което единствено по себе си може да сътвори съкровен секс. Той би трябвало да разчита на нейните решения, до момента в който тя е изложена безогледно на показ. Тази секспоза е идеална за доста докосвания и интимни милувки.

2. Дръж ме
В тази поза за секс мъжът държи дамата по този начин, като че ли преди малко е скочила в ръцете му. С нейните крайници, увити към кръста му и ръцете й към врата му, тази любяща поза е удобна за мудни придвижвания, буйни целувки и сантиментално клатене.

3. Подобрена мисионерска
Мисионерската поза към този момент е съкровен метод за секс, с близки лица и контакт с цялото тяло. За да ускори прочувствената фамилиарност на мисионерската поза, мъжът може да държи дупето на дамата или да реалокира краката си извън на нейните, с цел да обгърне по-пълно тялото й. Тази позиция също предлага добър метод за анален секс посредством опазване на прочувствена фамилиарност лице в лице.

4. Лъжица
Въпреки че няма зрителен контакт при лъжицата, тази полова поза основава интензивна прочувствена съгласуваност, защото мъжът защищава дамата с цялото си тяло. Това също е чудесна позиция за допиране, притискане, търкане и даже държане с ръце, което може да бъде необикновено интимно по време на секс. Тази поза се счита за една от най-хубавите полови пози за женски оргазъм.

5. Свободни ръце
Мъжа, седнал на стол, и жена, яхнала го с лице към него и с крайници на пода, двойката освен има контакт лице в лице, само че и оптимален достъп за изкусителни целувки, шепот и свободни ръце за допиране на всички места. И, момчета, в случай че я докоснете вярно, може да я докарате до един от най-хубавите оргазми в живота й.

6. Кръстосани крайници или лотос
Позата лотос предлага зашеметяваща прочувствена фамилиарност. Мъж, седнал с кръстосани крайници, или в същинската поза на лотос в йога жанр, и жена в скута му с увити ръце и крайници към него, влюбените са изцяло преплетени и лице в лице. Нуждата от по-бавни, чувствени придвижвания в тази поза прибавя сантиментална активност.

7. Изправена мисионерска
Завъртете мисионерската позиция на 90 градуса, тъй че и двамата да сте прави и ще откриете, че тази полова позиция с контакт с цялото тяло има добавена активност. Мускулите се стягат, с цел да останат изправени и даже с опора зад тила си, двамата сътрудници са по-зависими физически един от различен.

8. Бързай постепенно
В тази поза за секс мъжът е седнал с изпънати крайници, облегнат обратно на ръцете си. Жената сяда от горната страна с лице към него, след което самата тя се обляга обратно и изпъва краката си зад мъжа. Тази позиция изисква мудни, нежни придвижвания. Има електрическа прочувствена фамилиарност в това да не може да се движите доста, а единствено да можете да се гледате един различен.

9. „ Въздушна ” обич
Жената ляга по тил на ръба на леглото или друга повърхнина и слага краката си на раменете на изправения мъж. И двамата влюбени споделят контрола; мъжът с придвижванията, а дамата, употребяваща краката си, с цел да го отблъсне малко обратно и да го забави, или да го остави да се плъзне до дъно в нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР