Няма разговор за министерства, докато не разговаряме с колегите. Логично

...
Няма разговор за министерства, докато не разговаряме с колегите. Логично
Коментари Харесай

Нинова готова да работи денонощно за съставяне на правителство

" Няма диалог за министерства, до момента в който не беседваме с сътрудниците. Логично е спечелилата партия да си излъчи министър председател ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова пред Българска национална телевизия.

Има още доста работа за подписването на съдружно съглашение. В 18-те работни групи са конкретизирани безспорни въпроси, само че има и такива, които остават за доуточняване. Има работа по програмата за бъдещо държавно управление, чака ни най-малко още седмица работа по програмата и уточняване на детайлите, изясни Нинова.

Времето ни притиска за сформиране на държавно управление, в случай че би трябвало и през нощта ще работим, сподели Нинова. За нейната късна среща със съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев Нинова посочи, че се срещнала с двамата някогашни служебни министри за това, че
 Българска социалистическа партия подготвена на взаимни отстъпки, само че рационални
Българска социалистическа партия подготвена на взаимни отстъпки, само че рационални

Нинова не приема " десните ограничения за леви цели " на Политическа партия, само че желае 4-годишен мандат

По думите ѝ преговорният екип има две общи цели - да преведе хората през рецесиите и да стартира същинското разграждане на досегашния модел на ръководство. Нинова дефинира тонът като разсъдък, колегиален и оправдателен, като социалистите са задоволени, че доста техни оферти се одобряват, една част остават за полемика. Нинова открои, че се одобри предлагането на Българска социалистическа партия за фамилно подоходно облагане, одобри се помощ за земеделци, одобри се одобри се да се направи цялостен обзор на учебниците и да е отразена действителната история на България, стигна се до единодушие за изграждане на нова нуклеарна мощ и други

Нашата работа е да създадем държавно управление и да решим проблемите на България, акцентира Нинова, като добави, че вътрешната съпротива в партията се захранвала от Бойко Борисов през последните 5 години, а по-късно се пренесла в президентството.
 Кирил Петков убеждава: За българския интерес няма партийни картички
Кирил Петков убеждава: За българския интерес няма партийни картички

Той е удовлетворен от работата и е удивен от потенциала

" Продължаваме промяната " взела най-малко 10-15% от Българска социалистическа партия. Факт е, че " Продължаваме промяната " ни лиши гласове, регистрира Нинова, като тя не вижда Политическа партия да са новата левица. Те не са идеологическа партия, а пристигнаха като една вълна и ново очакване за смяна. Предишният път бе Слави Трифонов, в този момент са те, само че размиването на идеологията докара до тежки последствия. Системни партии с изчистена идеология - ляво, дясно и център са нужни на България , акцентира Нинова.

Корнелия Нинова към момента не е взела решение дали да се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия или не. За да се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия, Нинова съобщи, че го приема обикновено, дано да има доста претенденти и ще решат членовете на Националния съвет. Крум Зарков в някаква степен е и мое изобретение, бил е мой заместник-председател на Народното събрание, за лидер на листата в Русе и нямаме развалени персонални връзки, сподели тя.

Нинова открои, че Зарков поддържа Истанбулската спогодба и джендър идеологията , до момента в който 80% от членовете на Българска социалистическа партия не ги поддържат.
 Кирил Петков чака най-тежките си години, бюджет 2022 година след Нова година
Кирил Петков чака най-тежките си години, бюджет 2022 година след Нова година

Министерството на финансите ще би трябвало да анулира коледната почивка на депутатите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР