Няма противопоставяне. На лекарят му е все едно пациентът, който

...
Няма противопоставяне. На лекарят му е все едно пациентът, който
Коментари Харесай

Бивш министър: С какво фитнесът е по-безопасен от ресторантите

 " Няма опълчване. На лекарят му е все едно пациентът, който умира от ковид, къде се е заразил. Той желае да го излекува. За сътрудниците ми е все едно къде са се заразили пациентите. За тях е проблем, когато станат доста болните “.

Това заяви  бившият здравен министър Мирослав Ненков пред в " Тази неделя “ по БТВ.Той предложи радикална концепция за разрешаване на здравната рецесия.

" Заразата се предава по въздушно-капков път, би трябвало да носите маски, би трябвало да си миете ръцете. Моята теза е, че всеки един човек носи лична отговорност за своето здраве. Нито персоналният доктор, нито най-големият професор, нито министърът, нито министър председателят дават отговор за моето или за нашето здраве ", безапелационен е Ненков.

" Тази рецесия не се управялва експертно, тя се ръководи и доста политически. “, сподели Ненков. По адрес на здравния министър , предшественикът му го дефинира като " горкия “. " Много неприятен интервал му се падна да е министър “, разяснява Ненков.

Ще отворят тези заведения за хранене, в които всички са съгласни – и притежателите, и личния състав, тъй като санкцията е огромна, изясни различен посетител в предаването " Тази неделя “ Станислав Димитров, притежател на заведение в София.

Той обаче акцентира, че това е негово персонално мнение и не е мнение на браншовите организации. Димитров изрази и възмущението си от обстоятелството, че от самото начало, до момента в който той и сътрудниците му съблюдават разпоредбите и не работят, има заведения в хотелите и отвън тях, които не са спирали да посрещат клиенти.

Ясно е, че заведенията за хранене изрично се мерят с двоен критерий, сподели Димитров. Той изясни, че личният състав напуща, тъй като " трети месец ги будалкат, че ще им платят жалките подаяния, които нямат нищо общо с техните приходи “.

С какво фитнесът е по-безопасен от заведенията за хранене. Никой не споделя при какви критерии отварят и затварят. Или евентуално има, само че те не се употребяват, с цел да се ръководи рецесията. Тя се ръководи на парче. И даде образец – " затвориха учебните заведения, тъй като някой се разкрещя, че не желае да се болести “, приключи доктор Ненков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР