Няма проблем всички да продължат да използват ваксината на Астра

...
Няма проблем всички да продължат да използват ваксината на Астра
Коментари Харесай

НА ЖИВО: От утре продължава ваксинацията с Астра Зенека

Няма проблем всички да продължат да употребяват имунизацията на " Астра Зенека ", съобщи маг. фар. Богдан Кирилов. Няма проблеми в качеството на имунизациите, имаме умозаключение и за случая в Пловдив - не се следят тромбози.

Директорът на Изпълнителна организация по медикаментите маг. фар. Богдан Кирилов, шефът на Дирекция " Проследяване на лекарствената сигурност и клинични изпитвания " Мария Попова и заместник-министърът на опазването на здравето Жени Начева дават брифинг по отношение на решението на Европейската организация по медикаментите за сигурността на имунизацията на " Астра Зенека ".

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК:



Европейската организация по медикаментите откри, че имунизацията на " Астра Зенека " е безвредна и ефикасна и защищава от COVID-19. Това стана ясно от думите на директорката на Европейската организация по медикаментите Емър Кук на конференция по-рано през днешния ден.

Припомняме, че използването на препарата краткотрайно беше спряна в съвсем цяла Европа, след гибелта на няколко ваксинирани с него.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР