Няма преврат в България, употребата на тази дума беше защитна

...
Няма преврат в България, употребата на тази дума беше защитна
Коментари Харесай

Нинова: Правят впечатление богатите хора от кръга на Жан Виденов

Няма прелом в България, използването на тази дума беше защитна реакция на ГЕРБ. Това съобщи пред " Дарик радио " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова .
Според нея измененията на служебния кабинет са нещо обикновено, с цел да се " разгради моделът на предходното ръководство ". " Служебният кабинет следва политиките на Българска социалистическа партия от последните 4 години. Ние бяхме предложили да се направи таван на заемите, с цел да не се възползват от това олигархията, с дребния и междинния бизнес ", сподели Нинова.
Според нея същинската смяна значи дълбоки промени - да вземем за пример служебното държавно управление може да продължи да дава по 50 лв., само че не може да направи пенсионна промяна.
 Вигенин: Защо някои не могат да одобряват, че в политиката има и правила? Вигенин: Защо някои не могат да одобряват, че в политиката има и правила?
" Защо някои не могат да одобряват, че в политиката има и правила? Поредни измислици в сякаш съществени медии. Да напомня, че откакто й по...
" Модерната лява партия би трябвало да дава отговор на актуалните условия ", изясни Нинова и добави, че е доста модерно да се прави политика за понижаване на неравенството, тъй като намаляването на приходите е публичен проблем. " Кризата задълбочи тези неравенства ", уточни тя.
" Ние търсихме повече това, което е общото, което ни събира, не това, което ни разделя ", разяснява водачът на социалистите по отношение на лявото обединяване, за което стана ясно през миналата седмица. Нинова посочи, че демографската злополука и промяната в опазването на здравето са измежду общите цели на обединените леви партии.
" Жан Виденов е извънредно почтен човек, той е запомнен като подобен. Но вършат усещане богатите хора от неговия кръг. Тази групировка е основана, с цел да вземе от гласовете на Българска социалистическа партия, само че всеки има право да прави каквото реши. Пожелавам им триумф ", посочи Нинова във връзка " Ляв съюз за чиста и свята република ".
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР