Няма поводи за притеснения, в Обединеното кралство има повече от

...
Няма поводи за притеснения, в Обединеното кралство има повече от
Коментари Харесай

Британски министър: Българите на Острова нямат повод за притеснение

„ Няма мотиви за терзания, в Обединеното кралство има повече от 85 хиляди българи – желаеме да останат, ще им дадем статут на уседналост , в случай че желаят. Искаме за българите Обединеното кралство да бъде желана дестинация ”, разяснява английският министър на търговията Грег Хендс, който е на посещаване у нас.

Относно опциите за работа на българи в Обединеното кралство , той изясни, че това ще е част от всеобхватна бъдеща имиграционна политика на английското държавното управление.

Обединеното кралство желае да остане отворена страна, изключително във връзка с комерсиалните взаимоотношения, желаеме да подсигуряваме, че нашите компании ще одобряват най-умните ”, уточни Хендс.
„ Това е решение на английския народ, организирахме референдум, множеството хора гласоподаваха за брекзит. Ние сме английско държавно управление и задачата ни е да осъществим това, което пожелаха нашите хора. Стараем се да го правим в дух на съдействие ”, разяснява той в отговор на въпрос дали съжалява за решението Англия да напусне Европейски Съюз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР