Няма повече, отговарям аз. Така каза министърът на отбраната Красимир

...
Няма повече, отговарям аз. Така каза министърът на отбраната Красимир
Коментари Харесай

Каракачанов Изригна: Правиш 8-9 Деца, Пишеш Ги Глухонеми И Нямаш Интерес Да Работиш

Няма повече, давам отговор аз. Така сподели министърът на защитата Красимир Каракачанов пред Българска национална телевизия, разяснявайки ромския въпрос.

" Въпрос на държавна политика е дали страната ще толерира раждаемостта в гетата. Не може и не е вярно да се поставя знак за тъждество сред етническа принадлежност и закононарушения. Но в случай че погледнем обстоятелствата, за жалост, са присъщи за тази общественост. Политически правилно е едно, само че обстоятелствата би трябвало да бъдат посочвани ", добави той.

" Трябва да се отделят пари да се строят обществени жилища, само че в доста от случаите хората, които се настаняват там, не го ценят. Имаме предложение безработните членове на фамилията, което ще се настани там, да вземат участие в градежа му ", сподели още Каракачанов.

" Синята каска още при започване на октомври я подарих на господин Борисов. Дали ще сме дружно, или не с Патриотите зависи от здравия разсъдък на всички. Никога не съм си разрешил да подлагам на критика мой сътрудник обществено - нито против господин Сидеров, нито господин Симеонов. Смятам, че в случай че желаеме да няма сходни въпроси " ще го има ли, или не патриотичното обединяване ", би трябвало се явим на евроизборите дружно ", разяснява той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР