Няма по-големи неможачи в българската политика от ППДБ. В момента

...
Няма по-големи неможачи в българската политика от ППДБ. В момента
Коментари Харесай

Ирини Зикидис: Няма по-големи неможачи в българската политика от ППДБ

„ Няма по-големи неможачи в българската политика от ППДБ. В момента розовата армия става жертва на личната си конституционна промяна, връщайки Борисов на бял кон. “ Това мнение изрази във фейсбук Ирини Зикидис.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

В момента розовата армия става жертва на личната си конституционна промяна, връщайки Борисов на бял кон.
От край време се чудя дали са по-глупави, в сравнение с продажни, или назад. Още не знам. Но знам едно – няма по-големи неможачи в българската политика от ППДБ.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

„ България стана за смях пред цяла Европа. Целта на ГЕРБ и Движение за права и свободи е те да съумеят да образуват кабинет без нас. “ Това съобщи Мирослав Иванов от ПП-ДБ, напомня SafeNews.

„ Най-лесно ми е да кажа ГЕРБ са отговорни и да вляза в цялата дискусия на господин Борисов. Затова не желая да го върша “, добави той.

Той уточни, че след изборите диалозите с ГЕРБ ще продължат, тъй като мисли, че „ обстановката няма да се промени доста “.

„ Фактите приказват следното. На нас в неделя вечер ни бе подложен ултиматум в границите на 24 часа. Без да има ясна причина за това. Ние не се появявахме по малкия екран да се караме на сътрудниците от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили първоначално. Имахме две изказвания, приканващи към спокоен разговор. Имахме седмица време. Но когато Габриел внесе досието с проектокабинет и множеството от министрите не бяха запитани дали са съгласни да вземат участие в тъкмо подобен състав на кабинет.То за мен и за цялата ни парламентарна група това беше шокиращо “, сподели Иванов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР