„Няма особено голямо значение дали вотът на недоверие ще мине

...
„Няма особено голямо значение дали вотът на недоверие ще мине
Коментари Харесай

П. Чолаков: Всичко на този етап са рисунки в пясъка, до следващата голяма вълна. Вероятно вървим към избори

„ Няма изключително огромно значение дали вотът на съмнение ще мине или не, дали държавното управление ще успее или не – това няма да реши в дълготраен аспект казуса на сегашните ръководещи. И да имат в този момент болшинство, което са съумели до дни да сглобят, ще се види, че то е нежно “, разяснява още той в ефира на БНР.

„ Управлението сега има доста дефекти. Това, което се задава, няма да бъде по-добре “, счита Чолаков.

Според него един от разновидностите е „ хигиеничен кордон “ от страна на проевропейските партии – ГЕРБ, „ Демократична България “ и „ Продължаваме Промяната “, към „ Възраждане “, с цел да не бъде позволена във властта.

„ Другият вид е да забележим цялостен напредък на „ Възраждане “, групировката на Стефан Янев да не я пропущаме – да забележим обединения, които са доста песимистично настроени към мястото на България в Европейски Съюз “, добави той.

Според доцент Чолаков навлизаме в нова парламентарна и тежка политическа рецесия – поредност от слаби парламенти и дълготраен режим на неустойчивост.

„ Започваме да клоним в посока полупрезидентски режим на фона на трайна неустойчивост на партийната и политическата система “, означи политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР