Няма опасност за живота на пребития в Охрид българин, който

...
Няма опасност за живота на пребития в Охрид българин, който
Коментари Харесай

Приятел на пребития българин в Охрид: Полицията в РСМ е отказала да отиде, защото е българин

Няма заплаха за живота на пребития в Охрид българин, който е приет в болница към този момент в България.

„ Не е получил в Северна Македония съответна здравна помощ, защото там от болничното заведение са му споделили да си отива у дома и да чака ред за интервенция. Християн ми сподели, че е пребит от трима нападатели. Полицията е отказала да пристигна на място. Линейка няма и е отишъл да подаде тъжба в полицията в РСМ. Имаме информация, че очевидци, които са видели по какъв начин го пребиват са извикали полиция, а полицията им е споделила, че няма да пристигна щом е българин и да пристигна той самичък до полицейското ръководство “. Това разясни неговият другар Виктор Стоянов пред БТВ.

Той добави, че това не е индивидуален случай, че има мнoго младежи, които са подали тъжби за закани. Самият Виктор сподели, че са заплашвали над 1000 пъти фамилията му и него.

„ В РСМ има един кръг от хора, които просто желаят на тази територия да не живеят българи. Този кръг от хора се подкрепя и се финансира от избрани политици и опозиционни политици от избрани организации. Въобще там има има методика на заличаване на българите. Северна Македония би трябвало да реформира своите институции благодарение на европейските, благодарение на България няма по какъв начин полиция, прокуратура, съд да не действат против българския народ, т.е. те отхвърлят да правят своята активност, когато се касае за българи “, добави още Стоянов.

Това не е първият сходен акт в Охрид в края на ноември беше стреляно по културния ни клуб там.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР