Няма опасност за живота на четирите момичета, пътували в колата,

...
Няма опасност за живота на четирите момичета, пътували в колата,
Коментари Харесай

Със 150 км в час е шофирало момичето, което предизвика тежък инцидент с жертва

Няма заплаха за живота на четирите девойки, пътували в колата, която през вчерашния ден се удари в дърво край село Кочан. На път за болничното заведение, след злополуката умря едно от девойките - на 15 години. Колата е карана от 17-годишна неправоспособна шофьорка.

Прибирайки се от заведение в прилежащото село Ваклиново, 17-годишната шофьорка вдигнала скорост към 150 км/ч, изгубила ръководство над мощния автомобил и се блъснала в дърво отвън пътя.

15-годишно момиче, което също било в автомобила, починало поради тежките си пострадвания, а други 4 са в болничното заведение в Гоце Делчев.

Едно от потърпевшите девойки е оперирано още през вчерашния ден, рамото на друго ще бъде оперирано на следващия ден. Останалите 2 девойки са единствено с леки охлузвания и пострадвания.

Местни настояват, че не за първи път 17-годишното момиче сяда зад кормилото единствено, без умел компаньон, който да я управлява. Казват, че кара доста бързо и може да направи пакост.

Според хората в Кочан всяко лято гастарбайтери се прибират в селото с нови, мощни коли и се движат в региона без да съблюдават рестриктивните мерки на скоростта. А на правата сред Кочан и Ваклиново и преди е имало произшествия с съдбовен край.

Репортер: Йорданка Бакалска
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР