Няма официални коментари за смъртта на Навални – нито какво

...
Няма официални коментари за смъртта на Навални – нито какво
Коментари Харесай

Митрофанова: Навални и съпругата му бяха агенти на ЦРУ, но Русия няма интерес от смъртта му

Няма публични мнения за гибелта на Навални – нито какво се е случило, нито за какво, по тази причина не можем да разясняваме. Можем да кажем, че всичко, което е имало досега, са единствено евтини спекулации по въпроса. Това съобщи в изявление за БГНЕС във връзка гибелта на Алексей Навални посланикът на Руската федерация в България Н. Пр. Елеонора Митрофанова.

По думите ѝ, Навални е бил съществено охраняван. „ Изобщо нямаме никакъв интерес от гибелта му “, безапелационна е Митрофанова.

По мотив обвиняванията, отправени от брачната половинка на съветския опозиционен водач – Юлия Навалная, която във видеообръщение непосредствено упрекна за гибелта на Алексей Навални президентът Владимир Путин, Митрофанова съобщи, че Навални е бил сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, както и брачната половинка му. „ Ако забелязахте, 10 минути след гибелта му, тя към този момент е обвинила нашия президент в това, че той бил умъртвил Навални. Разбирате, че това не може да се прави, когато няма никакви данни “, акцентира тя.

Митрофанова удостовери, че има позволение от Столичната община за честването на Деня на Съветската войска.

Тази заран пред Столичната община жители стачкуваха поради разрешението, обещано от кмета Васил Терзиев на съветското посолство да празнува публично Деня на руската войска на „ Паметника-костница “ в жк „ Лозенец “. Недоволните скандираха „ Вън Русия от България “, „ Вън Митрофанова и съветските сътрудници от България “, „ Русия е империя на злото “.

По-рано тази заран съветниците от ПП-ДБ-Спаси София също излязоха с декларация и приканиха кмета Васил Терзиев „ да наложи възбрана на този успех на гибелта “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР