Няма нужда от коалиционно споразумение. Tова заяви в парламентарните кулоари

...
Няма нужда от коалиционно споразумение. Tова заяви в парламентарните кулоари
Коментари Харесай

Пеевски: Няма нужда от коалиционно споразумение

Няма потребност от съдружно съглашение.

Tова съобщи в парламентарните коридори депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски малко откакто водачът на ГЕРБ Бойко Борисов за следващ път призна, че придвижването е част от ръководещата " некоалиционна сглобка ". " Всички значими решения не могат да се случат без Движение за права и свободи, обществото е избрало избрани партии ", изясни той по какъв начин публично са припознати като част от ръководството. 

На въпрос каква е настройката му за локалните избори той бе безапелационен: " Движение за права и свободи постоянно влиза с настройка за победа. Ние ще реализираме нашите резултати, мисля, че никой няма подозрения ", съобщи той. И предвижда, че кметските места за Движение за права и свободи ще са повече от предния път. Не желая да споделям нещо, с цел да не урочасаме нещата, добави депутатът.

Във връзка с митингите на енергетиците той изрази вяра държавното управление и Министерски съвет да вземат ограничения, тъй като все още очевидно не са. " Важното е да се случат в района планове, да си запазят работните места и хората ще бъдат отговорни. За момента не го виждаме ",,каза той. Движение за права и свободи ще поддържа и бюджета.

Според него Народно събрание е взел най-хубавото решение, с цел да не нарастват горивата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР