Няма нужда от експресивно първо изречение, което да опише болката

...
Няма нужда от експресивно първо изречение, което да опише болката
Коментари Харесай

Когато слепец води слепеца...

Няма потребност от експресивно първо изречение, което да опише болката и разочарованието, довели до основаването на този текст. Поради този факт, стартирам по-различен метод, с откъс от Библията, който гласи: " Ако слепец води слепеца, и двамата ще паднат в ямата... " (Матей 15:14).

Изкривявайки го през своето извратено футболно схващане, ще преразказвам, че от през вчерашния ден " синята " яма, е цялостна с нови " слепци ". Поредните лъжепророци, които прибавиха своя принос към 12-годишното страдалчество, наречено " Левски ".
 Левски разгласи публично бъдещето на Славиша Стоянович в клуба!
Левски разгласи публично бъдещето на Славиша Стоянович в клуба!

От клуба излязоха с декларация

И какъв брой е необичайно! Макар да се случва за кой ли път, срамът от следващото оскърбление отново носи същата мощна мъка.
 Снимка 504640
Източник:

След дълги години разбори, даже и да не сме учени от Българска академия на науките, твърдо може да обявим, че Левски става все по-слаб. При това на всяко едно равнище от своята клубна конструкция. Но в случай че през миналата декада, почитателите бяха само коректив, осведомен прекомерно малко с делата на " Герена ", то последните 12 месеца дадоха вяра за мечтаната смяна. Един идеалистичен модел на ръководство, посредством който подпомагаш финансово своя обичан клуб, очаквайки той да бъде управителен транспарантно и отговорно.

По сходство на доста рисковани дела обаче, тази също бе опорочена. И тук донеслите разочарованието са двама - Наско Сираков и Константин Папазов.

Съдържателите на съвсем всички " сини " акции, обединителите, които разединиха.
 Фенове на Левски: Време е да сгънете цирка!
Фенове на Левски: Време е да сгънете цирка!

Вижте декларацията на Blue Boys Петрич

Неприятно е, когато вършим такива констатации, само че моята истина, като намерено симпатизиращ на този клуб, е такава. Грандът се избави от банкрут, с помощта на почитателите си. Последва дълъг интервал на безмълвие, през който даже и " медийната логорея " на Тити Папазов " замлъкна ". Левски беше нереален транспортен съд, клатушкащ се в бурни води, а несгодите се трупаха. Генералният спонсор леко отпусна смъртоносния хват, само че по какъв начин бяха употребявани парите от " Щрабаг "?

Нерелевантно, ще кажете вие.
 Снимка 484847
БЕЗУМНО , ще ви отговоря аз.

Надушвайки финикийските знаци, управлението на Левски бързо не помни своята философия. Идеята за възобновление отиде в кошчето за отпадък. Не видяхме нищо ново, а единствено леко позабравени остарели номера.

Язък за именития статут на Наско Сираков и " синьото " сърце на Тити, в случай че това им е обичта и предаността към Левски. А моментният им неуспех лежи на няколко съществени фундамента:

МЪЛЧАНИЕ - В началото бе словото! Наско и Тити започнаха с гръмки обещания за стабилизиране и разцвет. Постепенно Папазов се отдръпна в миманса, с цел да се занимава с БК Левски Лукойл, който видяхме какви ги свърши против Рилски състезател във финала за Купата, само че това е друга тематика. След него остана единствено Сираков. С мним изпълнителен шеф, без състезателен подобен, единственият виновен за протичащото се в клуба бе ТОЙ. Въпросите се трупаха, само че и неналичието на отговори. А дезинформацията е най-краткият път към саморазрушаването на положителната известност.

БЕЗДЕЙСТВИЕ - Битката за ТВ правата, битката против съдийските " тесли ", ново управление на БФС, отговорностите към страна и футболисти...Все стартирани, само че и незавършени задания. Зарязани някъде по средата. Липса на каквито и да е дейности, които да показват, най-малко малко, упоритостта и силата на това ръководство.
 Борислав Цонев към Левски: Дълги години е непостижимо, само че те обичам все по-силно
Борислав Цонев към Левски: Дълги години е непостижимо, само че те обичам все по-силно

Халфът откри думи, с цел да успокои " сините "

НАРУШЕНИ ОБЕЩАНИЯ - " Левски на левскарите! Левски на българите! " Слоганът на ерата " Сираков ". Налагане на родни футболисти и юноши на клуба, които да изградят гръбнака на един шампионски тим! Балонът обаче се спука след няколко месеца, с цел да се освободи път на безчет чужденци, апатични за комплицираната орис на гранда. Звоне, Драган, Бари и още, и още.. За българите останаха контролите с Хебър и Гранит (Владая)...
 Снимка 491126
Източник:

ГРЕШНИ ПАРИ - От година в Левски се приказва за стесняване на бюджета, а се раздадоха толкоз " неверни пари ", че да му се доплаче на човек. Кому беше нужен задграничен треньор, който макар огромната си " обич ", прибира по петцифрена сума всеки месец? Защо бяха привлечени чужденци, взимащи тавана на сегашните заплати, в случай, че с българите, Левски щеше да се показва по същия метод? Защо за тях има пари, а за заплатите на треньорите в школата, постигащи блестящи резултати - не? По-добре няколко погасени вноски към Национална агенция за приходите, вместо Рерас или Бари, нали. Необходим ли беше лагерът в чужбина през зимата? Как ще бъдат употребявани средствата от изходящите прехвърляния на Паулиньо и Стаси Иванов? Или по-точно - къде са те? Колко пари заплати Левски за комисионни по привличането на всички нови през зимата?

Куп въпроси, които вечно ще останат без своя съответен отговор.

НЕЯСНА ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО - Убеден съм, че никой в клуба няма ясна визия по какъв начин ще наподобява грандът даже и през идващите шест месеца. Работата ден за ден е присъща за тимове без упоритост. Доказателство са подписаните краткосрочни контракти с огромна част от футболистите, които остават свободни сътрудници през лятото и тогава в Левски отново ще " градят ".

И още веднъж се стартира порочният кръг със селекцията...
 Славия отстрани Левски на 1/4-финалите за Купата на България - 2:1
Кошмарът " Славия " още веднъж стресна Левски, " сините " са навън от шампионата за Купата на България

Калоян Кръстев воин за " белите "

Търсят ли се нови спонсори, докога има пари в клубната каса, допустимо ли е " Георги Аспарухов " да бъде изцяло реновиран....Все тематики табу, за които елементарно може да се превърнеш във зложелател на " Герена "... Просто, тъй като питаш...
 Снимка 349960
Източник:

Поредният " нов " Левски не оправда упованията. Феновете бяха излъгани, уви от " сини " сърца, които сякаш туптяха за възхода на гранда. Поводите за оптимизъм са малко, а края на 12- годишната тишина скоро мъчно ще бъде нарушен. Тъжното е, че поредицата от отговорни се усилва, а безсилието надвива...

Но по този начин е, когато слепец води слепеца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР