Няма нужда да се лъжем - този парламент едва ли

...
Няма нужда да се лъжем - този парламент едва ли
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Няма нужда да се лъжем - този парламент едва ли ще изкара пълния си четиригодишен мандат

Няма потребност да се лъжем - този парламент надали ще изкара цялостния си четиригодишен мандат. Това сподели заместник-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов при започване на 45-ото Народно заседание.

" Имаме парламент, който е друг от всички предходни. Той е друг, тъй като закъсня с 6 месеца. Закъсня с 6 месеца, тъй като предходните ръководещи се бяха вкопчили във властта и отхвърлиха да изпълнят една от главните процедури в демокрацията - предварителни избори. Този парламент е друг, тъй като в него има представители на хората, които стачкуваха една година. Има депутати, които бяха на жълтите павета и които ядоха пердах от полицията. Няма потребност да се лъжем, че този парламент надали ще изкара цялостния си четиригодишен мандат. Не е ясно какъв брой ще изкара, ще работи толкоз, колкото би трябвало и ще стане ясно напълно скоро ", съобщи още Тошко Йорданов.

Той посочи, че Народното събрание има задача за промени в Изборния кодекс и съобщи, че от партията му ще внесат промени, както и такива за понижаване на дотацията на политическите партии до 1 лев. Според него би трябвало да се разпусне ЦИК, да се избере нова комисия и да има видеонаблюдение. " Това са неща, които този парламент би трябвало да извърши безусловно незабавно ", сподели още Тошко Йорданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР