Няма нищо революционно и ново в декларацията на ПП, откакто

...
Няма нищо революционно и ново в декларацията на ПП, откакто
Коментари Харесай

Божанков: Всички декларират, че редовен кабинет е нужен, но работят в обратната посока


" Няма нищо революционно и ново в декларацията на Политическа партия, откогато управлявахме с тях и ще я поддържа. Не виждам по какъв начин ще бъде призната обаче, тъй като всички заявяват, че постоянен кабинет е необходим, само че работят в противоположната посока ".

Това съобщи за " Твоят ден " самостоятелният народен представител Явор Божанков, който беше изключен от.

Според него имаме двойно гласоподаване на хартия - от принтер и от бюлетина. " Потенциал за постоянен кабинет с втория мандат няма. Всички партии заявяват, че желаят да има подобен, само че не пускат декларацията на Политическа партия да се гласоподава до петък, по този начин я неодобряват. Аз работя интензивно върху свои оферти, които ще внеса ", уточни той.

По думите му всички пробват да влязат във властта, без да си признаят, че има голяма рецесия на доверието. " Политическите водачи имат доста насъбрани неточности, само че огромна част са завършили с политическия си път и запушват пътя за нови хора. Трябва огромна лична смяна. Над 90% е вероятността да отидем на нови предварителни избори. Нямам проект накъде ще поема, нито дали ще се причисля към партия ", сподели Божанков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР