Няма нищо по-субективно от съвършенството. Ако има нещо, което поне

...
Няма нищо по-субективно от съвършенството. Ако има нещо, което поне
Коментари Харесай

Защо отменят ежегодното шоу на Victoria’s secret?

Няма нищо по-субективно от съвършенството.

Ако има нещо, което най-малко малко да се приближава до това разбиране, без подозрение това са моделите на Victoria’s secret.

Красиви, високи и стройни девойки, които с необятни усмивки дефилират всяка година на обичайното шоу на марката, облечени в лъскаво долни дрехи.

Момичетата на световноизвестната марка са се трансформирали в неделима част от новогодишните празници, по време на които по телевизионните канали из целия свят се излъчва техният церемониал на хубостта.

Наричат ги ангели. Дали поради крилата, които постоянно носят или поради стройните им тела, които съчетани с високи обувки наподобяват недостижими, не знаем.

Близо ли е обаче краят на американската империя за долни дрехи?

View this post on Instagram
Tell all your friends… the Summer Swim Sale is now 50% OFF! Snag these stunning suits before they’re gone.

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on Jul 16, 2019 at 2:43pm PDT

През 2018г. Victoria’s secret означи спад от цели 50% в продажбите, феновете и гостите на годишното им шоу понижават от ден на ден, известността и търсенето на марката също.

От известно време се спекулираше за възможната анулация на обичайното им шоу, а в последните часове всички международни медии удостоверяват новината.

Потвърждава го Шанина Шейк, която нееднократно е била част от дефилето на марката.

„ За страдание, тази година шоу няма да има”, споделя 28-годишната манекенка. „ Чувствам се необичайно, тъй като през всичките тези години по това време към този момент се подготвях и упражнявах за ролята си на ангел”.

Трудна и продължителна подготовка, която продължава съвсем 4 месеца. Програми по детоксикация, няколко часа във фитнеса дневно, никаква консумация на алкохол, захар, глутен, млечни артикули, въглехидрати…

View this post on Instagram
Friends don't let friends shop the Summer Swim Sale alone.

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on Jul 13, 2019 at 8:57am PDT

Крахът на Victoria’s secret стартира преди години. Разбиването на стандартите в стилния свят, напредването на придвижването MeToo, приемането на модели с друга конструкция, височина, тегло в промишлеността, напредването на феминизма, войната против несъразмерното култивиране на фотоси, триумфът на естествената красота…

Всички тези фактори се трупаха върху имиджа на Victoria’s secret, която през цялото си битие се е стремяла постоянно към съвършенството. То обаче от ден на ден стартира да се отхвърля в света на модата.

View this post on Instagram
HAPPENING NOW: savings on our site you can’t miss. Trust us: THIS IS A BIG DEAL!

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on Mar 27, 2019 at 2:48pm PDT

Брандът се опита да се поправи.

През 2016г. марката разгласява фотоси на Джазмин Тукс с именитото им долни дрехи със скъпоценни камъни без никакви предварителни обработки. А на фрагментите ясно се виждаха даже и дребните недостатъци по тялото ѝ.

През 2018г. на шоуто им дефилира Уини Харлоу , известната манекенка с витилиго.

Нищо от това не оказа помощ.

Ако преди три години, шоуто гледаха към 6,6 млн. фенове, то през 2018г. те са на половина – 3,3 млн. Това е най-малкият брой фенове през цялото време на неговото лъчение през 1995г.

Официално изказване от страна на марката към момента няма. В идващите дни се чака да разберем дали шоу на Victoria’s secret тази година ще има или триумфът на ангелите към този момент е на финалната си права.

View this post on Instagram
Reveling in our $4.99 & up beauty picks. Shop Semi-Annual Sale via profile link. #VSBeauty

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on Dec 28, 2018 at 9:00am PST

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР