Няма нищо по-силно от връзката между баща и дъщеря, но

...
Няма нищо по-силно от връзката между баща и дъщеря, но
Коментари Харесай

Забавни активности за бащи и дъщери

Няма нищо по-силно от връзката сред татко и щерка, само че когато таткото работи дълги часове, а дъщерята има хиляди извънкласни занимания, е доста мъчно да намерят време да вършат разнообразни занимателни неща дружно. Ще ви предложим 15 занимателни интензивности за татковци и дъщери, които могат да бъдат вместени в натовареното всекидневие.

1. Специални закуски, обеди или вечери

Ако вие имате някакъв ангажимент, предложете на брачна половинка си да провежда специфична закуска с щерка ви, да вземем за пример. Тя няма да има нищо срещу да стане малко по-рано преди учебно заведение щом ще закусва с обичания баща.

2. Писане на книга

Защо да купувате книга, когато можете да напишете лична такава. Може двамата да напишат специфична история, да основат и илюстрации и да й се любуват преди лягане.

3. Ролери

Няма нищо по сладко от татко и щерка, които карат ролери дружно. Ролерите са страхотни за летните месеци, а през зимата могат да бъдат сменени от кънки на лед.

4. Наблюдаване и научаване

Той може не постоянно да е там, с цел да й оказва помощ за домашните, само че това не значи, че не може да я научи на доста неща. Един следобед в музея е доста потребен.

5. Голф

Може и някакъв различен спорт, несъмнено. Каквото и да изберете, всички ще бъдат удовлетворени.

6. Разходка по плажа

Няма значение кой сезон е, разходката по плажа е страховит метод татко и щерка да прекарат малко време дружно.

7. Пикник

Забавен пикник с баща и всички плюшени мечета- това е същински парадайс за всяко малко момиченце. Вкусна храна и малко време измежду природата.

8. Създаване на глинени съдове

На доста панаири оферират тази активност, а също по този начин има и доста комплекти за домашна приложимост. Това е едно доста забвно занятие.

9. Правене на фотоси

Забавните фотоси са страхотни, тъй като остават спомен вечно. Не забравяйте да запечатвате всеки специфичен миг.

10. Риболов

Риболовът не е единствено за татковци и синове. И дребните момиче биха се радвали на един следобяд с баща край реката, язовира, езерото или морето.

11. Вечер за танци

Никога не е прекомерно рано да упражнявате танца баща-дъщеря. Запишете се на уроци по танци и правете представления у дома.

12. Футбол

Кой споделя, че футболът е мъжки спорт? Момичетата също го умеят, даже от време на време по-добре.

13. Представление

Всяко момиче обича балета, пиесите и театрите. А това е една страхотна алтернатива всеки баща да заведе дребното си момиченце на " среща ".

14. Сладки мемоари

Приготвянето на домашни сладки, кексчета и десерти е по-типично за времето сред майка и щерка, само че не е редно да подценяваме татковците, тъй че те също могат да опитат.

15. Четене

Всички бащи имат страхотната опция да възпламенят дребните си момиченца по литературата и по книгите. Времето преди сън е ужасно за четене на книги, не го пропилявайте.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР