Няма нищо по-обезверяващо от напълно здрав човек, който може да

...
Няма нищо по-обезверяващо от напълно здрав човек, който може да
Коментари Харесай

5 прости въпроса, които ще променят живота ви

Няма нищо по-обезверяващо от изцяло здрав човек, който може да реализира каквото изиска, само че все пак е хронично трагичен и отпаднал, предава Мениджър Нюз. За жал, това е сюжет, с който се сблъскваме всеки ден – хора, които избират да тънат в нещастието си и отхвърлят да си го признаят. Тази настройка е резултат от небалансиран живот, изпълнен с прекомерно доста упования, само че не задоволително дисциплинираност и благодарност.

Какъв е смисълът да постигате едно начинание след друго, когато в живота ви липсва баланс? Е, няма подобен. Ако не се посветите на това, което най-вече желаете, и не оценявате това, което към този момент имате, в никакъв случай няма да познаете щастието от триумфа, тъй като всичко ще си остава все същото. А даже и да настъпи смяна, тя в никакъв случай няма да е задоволителна за вас.

Ето 5-те въпроса, които сполучливите хора непрестанно си задават и които покачват ефикасността на техните решения и качеството им на живот.

1. Фокусирам ли се върху верните неща?

Във всеки един миг, милиони елементи се борят за вниманието ни. Те могат да бъдат разграничени в две категории – значими и маловажни. Хората в никакъв случай не свършват домакинската работа безредно. Вместо това, те си сформират проект и подреждат целите си. Ако желаете да сте по-успешни и по-малко уплашени, постоянно си задавайте въпроса, „ Това би трябвало ли да го върша въобще? ”

Това, че можете да свършите нещо, не значи, че обезателно би трябвало да го извършите. Проблемът на днешните учители по работливост е, че дават препоръки за това как човек да изпълни задачите си бързо. Но доста от нещата, които хора претупват, въобще не трябва да бъдат започвани.

2. Позитивна или отрицателна е настройката ми?

Енергията ви отива там, накъдето я дърпа мозъкът ви. Кой е аспектът от живота ви, върху който се фокусирате най-вече? Какво имате и какво ви липсва? Със сигурност се замисляте върху тези въпроси. Но в случай че следите деликатно мислите си, върху позитивите или върху негативите се концентрирате повече?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР