Няма нищо по-хубаво от това да облечеш нов комплект пижами

...
Няма нищо по-хубаво от това да облечеш нов комплект пижами
Коментари Харесай

Хората едва сега осъзнават защо дамските пижами изглеждат като „памучни бизнес костюми“

Няма нищо по-хубаво от това да облечеш нов комплект пижами след дълъг ден – само че е мъчно да се пренебрегва, че от време на време можеш да изглеждаш като теб На път сте да отидете на корпоративна среща.

Пижамите се оферират във всички разнообразни стилове и цветове, само че множеството от нас могат да се съгласят, че наподобяват малко като умни - само че комфортни - бизнес костюми, нали? Добре, несъмнено, може би, в случай че се появихте на срещата си във вашия PJ, може да получите няколко повдигнати вежди и вероятно среща с HR - само че за какво, за бога, те са толкоз публични за сън?

Бутонът за съвпадане - пухена риза и панталон, яка и дребен джоб могат да ви накарат да наподобява, че ви следва да вършите сериозна работа и един почитател на PJ се обърна към обществените медии, с цел да попита за какво се обличаме толкоз публично за по този начин нужния разкрасяващ сън. Алексис, която носи името @loxsmith, се пошегува, че който и да е измислил пижамните комплекти, несъмнено е трябвало да изясни, че те „ са пижами, а не памучни панта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР