Няма нищо по-добро от политическата стабилност в нашата родина, особено

...
Няма нищо по-добро от политическата стабилност в нашата родина, особено
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Няма нищо по-добро от политическата стабилност

Няма нищо по-добро от политическата непоклатимост в нашата татковина, изключително в интервал, когато всичко в близост се тресе, всичко се трансформира, под въпрос е дори съществуването на Европейския съюз.

Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов и съпредседател на "Обединени патриоти " пред публицисти в Добрич, запитан за взаимоотношенията в обединението.

По думите му на съвещанието на политическия съвет съдружните сътрудници са решили, че би трябвало да се преодолее персоналното, да се преодолеят различията в името на България.

Нищо по-добро не можем да дадем на своята татковина с изключение на непоклатимост. В името на тази непоклатимост се разбрахме да потушаваме нашите разлики, различия и по този начин нататък, добави Валери Симеонов.

Вицепремиерът разяснява и инспекциите, свързани със отбраната от шума в околната среда, като съобщи, че това не е негова персонална борба, а борба за спазването на закона. Всеки, който счита, че след 23 часа може да нарушава тишината, да се гаври със спокойствието и правото на отмора на своите съграждани и на непознатите туристи, е извършител на закона, сподели Симеонов.

Вицепремиерът добави, че демокрацията е неотделима от законността, а всичко, обвързвано с нарушаването на закона и преследването на лобистки ползи, е в ущърб на страната.

Валери Симеонов взе участие в поклонението в Добрич пред паметника на генерал-лейтенант Иван Колев във връзка 101 години от гибелта на пълководеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР