Няма нищо, което да спре един мъж да изневери, когато

...
Няма нищо, което да спре един мъж да изневери, когато
Коментари Харесай

Има 3 основни причини мъжете да изневеряват

Няма нищо, което да спре един мъж да изневери, когато е решил да го направи. Всеки има своите аргументи да изневери. Много дълготрайни връзки и бракове са наранени от казуса невярност. Ако имате краткосрочна връзка и мъжът до вас ви изневери, то сигурно не е поради вас или поради проблеми във връзката, а по-скоро поради негови личностни проблеми с верността. Когато обаче имате дълга връзка, вероятността да са се натрупали аргументи той да го направи, е огромна. Това не значи безусловно, че виновността е ваша. В множеството случаи тя е обща и се дължи на редица натрупвания във времето, които тласкат единия от сътрудниците към търсене на фамилиарност другаде. Кои са трите съществени аргументи мъжете да изневеряват?

1. Отказали са се от връзката.
Една от главните аргументи мъжете да изневеряват е тоталният отвод от интерес към връзката. Причината да не престават да са в тази връзка е навикът, сигурността и спокойствието, с които са привикнали в тази дълготрайна връзка. Повечето мъже ще я приключат, единствено в случай че открият друга жена, с която да ви заменят. По-малко са тези, които биха прекратили дългата връзка, тъй като към този момент нямат интерес към нея и вас. Тръпката е намаляла, разнообразието липсва, скуката се е настанила трайно сред вас. Това тласка мъжете към невярност.

2. Появила се е опция и той я употребява.
Стара обич, колежка, към която има увлечение, някоя съученичка, която не е виждал от дълго време – опциите за прелъщение са доста. Ако се е появила искра, която да е запалила интереса му, мъжът ще се възползва от нея. Човек в никакъв случай не знае по кое време животът ще му сервира опция за прелъщение. Много мъже не мислят и работят на момента, изключително в случай че връзката им към този момент не им носи това задоволство, от което имат потребност.

3. Той страда от прочувствени разтърсвания.
Не единствено дамите изпитват прочувствени терзания и разтърсвания. Мъжете също носят душа, която се ранява по разнообразни способи. Без значение дали огорчението и разграничаването му е подбудено от спорове, разногласия, неразбирателства или разрушителни дейности, мъжът може да е тласнат от тях да изневери. Сексът постоянно прави добра работа в потушаването на прочувствената тъга.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР