Няма нищо драматично. Комисията по конституционни въпроси е не по-малко

...
Няма нищо драматично. Комисията по конституционни въпроси е не по-малко
Коментари Харесай

Божанков за преместването му от правната комисия: Няма драма

Няма нищо трагично. Комисията по конституционни въпроси е не по-малко значима. Ще продължа работата в нея с всички старания. Смятам, че там ще бъда потребен. Това сподели в коридорите на Народното събрание депутатът от Явор Божанков, откакто по-рано през днешния ден той бе освободен като член и заместник-председател на Комисията по правни въпроси и бе определен за член на Комисията по конституционни въпроси, съобщи кореспондент на.

Разговарял съм с сътрудниците, не е изненада преместването ми от правната комисия. Не е станало без мое познание, добави той.

Попитан дали тази рокада не е обвързвана с вчерашното му изявление, в което споделя, че слабата страна е Украйна и е срещу хартиената бюлетина, Божанков сподели: " Всеки има лично мнение, има нюанси, в това се зачита. Факт е, че щом мога да показвам мнението си, има независимост и народна власт. Ще продължа работата си в Комисията по конституционни въпроси, където считам, че мога да дам доста. А особено за обособени точки от дневния ред, всеки може да види по какъв начин съм дал своя вот ", съобщи Божанков.

Той акцентира, че не е отхвърлен от правната комисия, а решението е взето след диалог в групата на социалистите. Няма сензация, увери депутатът от.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР