Няма никакво съмнение, че абитуриентският бал е едно от най-важните

...
Няма никакво съмнение, че абитуриентският бал е едно от най-важните
Коментари Харесай

Натали Трифонова стана дама на братовчед си за неговия бал

Няма никакво подозрение, че абитуриентският бал е едно от най-важните събития в живота на човек, защото той отбелязва сполучливия завършек на една глава и началото на друга в неговата персонална история. Това е това значимо празненство, което всеки възпитаник чака с неспокойствие, прекрачвайки за първи път прага на класната стая в гимназията. Мигът, в който осъзнава, че към този момент нищо няма да бъде същото, само че се усеща задоволително квалифициран, с цел да поеме по личния си път, без значение от премеждията, които го чакат през него.

И ето, че още веднъж настъпи това време, през което улиците на всички градове из страната биват озвучавани от радостните крясъци на множеството млади девойки и момчета, броящи от 1 до 12, известяващи идното им дипломиране. Обичайно точно в този интервал множеството хора, които от дълго време са освободили вечно тогавашните си места на чиновете против черната дъска, насочат взор обратно във времето, спомняйки си за своя личен бал, изпълнен с редица незабравими страсти. Към тях, несъмнено, попадат и известните персони, които в този месец също преднамерено и постоянно се сещат с носталгия онази значима вечер.

През последните години, с помощта на обществените мрежи, не едно известно име е зарадвало своите фенове, споделяйки във виртуалното пространство фотоси, показващи го като абитуриент. За разлика от множеството известни лица, които се отдават на потиснатост, спомняйки си с трогване за това отминало време, Натали Трифонова реши да го преживее отначало! Прекрасната водеща от дребния екран се върна в родния си град Велико Търново таман в точния момент за празненствата по случай сполучливото довеждане докрай на тазгодишните дванадесетокласници, където се включи в тях, изпитвайки съпровождащата ги еуфория за повторно.

Красавицата с лъчезарна усмивка, която бе част от звездното жури на миналогодишното, петнадесето издание на състезанието " Най-красивата абитуриентка ", проведен от Dir.bg, мина по аления килим, постлан в центъра на обитаемото място, дружно със своя братовчед Александър, на който бе дама. Няма подозрение, че вървейки с нея на разположение, младият мъж, който напусна вечно СУ " Емилиян Станев ", несъмнено е събудил завистта на своите връстници, имайки поради ослепителната русокоска до него.

 
Снимка: Фейсбук
 

Оставайки вярна на желанията си по отношение на облеклото, синоптичката се бе спряла на лилава мини рокля без презрамки, разкриваща както деликатните ѝ плещи, по този начин и зашеметяващо дългите ѝ крайници. Лъскавият тоалет се допълваше от колие, наподобяващо верига, съответстващо на презрамката на дребната дамска чанта на Натали, чифт висящи обеци както и слънчеви очила. Всички детайли от нейната визия кореспондираха между тях цветово, като се изключи открояващите се златисти сандали, които вероятно бе поставила за акцент.

" Честито довеждане докрай! ", поздрави тя момчето, което тренира футбол, засвидетелствайки пред своите почитатели в платформата какъв брой се гордее с него - толкоз, че да го придружи на веселбата, с която то публично загърбва гимназиалните си години.

 
Снимка: Фейсбук
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР