Няма никакво съмнение, че абитуриентският бал е едно от най-важните

...
Няма никакво съмнение, че абитуриентският бал е едно от най-важните
Коментари Харесай

Поглед назад във времето: Михаела Филева като абитуриентка - slava.bg

Няма никакво подозрение, че абитуриентският бал е едно от най-важните събития в живота на човек, защото той отбелязва сполучливия завършек на една глава и началото на друга в неговата персонална история. Това е това значимо празненство, което всеки възпитаник чака с неспокойствие, прекрачвайки за първи път прага на класната стая в гимназията. Вечерта, в която осъзнава, че към този момент нищо няма да бъде същото, само че се усеща задоволително квалифициран, с цел да поеме по личния си път, без значение от премеждията, които го чакат през него.

И ето, че още веднъж настъпи това време, през което улиците на всички градове из страната биват озвучавани от радостните крясъци на множеството млади девойки и момчета, броящи от 1 до 12, известяващи идното им дипломиране. И въпреки в международен мащаб пандемията от новия ковид към момента настойчиво да отхвърля да си тръгне, в този момент по всичко наподобява, че макар сложната обстановка, пристигнала с нея, завършващите своето приблизително обучение ще получат по този начин дълго чаканата опция да отпразнуват уместно този специфичен и прекрасен мотив, както в действителност е редно.

Обичайно точно в този интервал множеството хора, които от дълго време са освободили вечно тогавашните си места на чиновете против черната дъска, насочат взор обратно във времето, спомняйки си за своя личен бал, изпълнен с редица незабравими страсти. Към тях, несъмнено, попадат и известните персони, които в този месец също преднамерено и постоянно се сещат с носталгия за онази значима вечер.

През последните години, с помощта на обществените мрежи, не едно известно име е зарадвало своите фенове, споделяйки в профила си фотоси, показващи го като абитуриент. Случва се обаче и изпълнените с горделивост преподаватели на звездите също да качат в платформите за връзка фотографии на своите ученици. Точно както неотдавна стори класната ръководителка на Михаела Филева, която реши да качи изображение на певицата като абитуриентkа във Facebook.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР