Няма никакви съмнения, че настоящата година ще остане в битието

...
Няма никакви съмнения, че настоящата година ще остане в битието
Коментари Харесай

Мама Здравка напусна този свят много огорчена от Слави

Няма никакви подозрения, че актуалната година ще остане в битието на Слави Трифонов като една от най-тежките поради загубата на майка му – Здравка Трифонова. Шоуменът и сегашен политик е живото доказателство на изказванието, че нещастието в никакъв случай не идва единствено – като че ли не му стигна, че партията му претърпя всеизвестен неуспех на локалните избори, ами погреба и майка си.

 

Трагичната вест бе обявена персонално от Дългия, само че по различен мотив. В пост в обществените мрежи, отдаден на преименуваната болница „ Проф. доктор Александър Чирков “, Трифонов написа: „ Но е по-добре да пиша, да ви осведомявам, да съблюдавам закона и моралния кодекс, с който са ме възпитали майка ми и татко ми. Лека им пръст! “.

 

Макар старата жена да е напуснала този свят преди 3 месеца, Слави си разреши едвам в този момент да приказва за персоналната покруса. Той предизвестил категорично екипа си, че не желае информацията за кончината й да се популяризира в общественото пространство. Шоуменът в никакъв случай не е крил, че обожава майка си Здравка и сестра си Петя и татко си Тодор, който издъхна през 2017 година

 

Запознати издават, че Дългия изживял доста тежко загубата на майка му, която си отишла ненадейно от този свят. Той желал да даде време на себе си и околните си да преживеят скръбта отвън шума на медийното пространство и да не се спекулира с аргументите за гибелта на мама Здравка.

 

Според последната информация в медиите, старата жена се бе изнесла от къщата си в плевенското село Тодорово и отишла да живее при щерка си в Плевен.

Родителите на водача на Има Такъв Народ се срещат на връщане от бригада. Мама Здравка постоянно е страняла от медийния звук и отхвърляше изявленията. Тя даже не искаше да живее в София, обичаше спокойствието на селото.

 

Близки до фамилията разкриват, че до последния си мирис, тя не одобрявала влизането на сина си в политиката и непрекъснато се тормозила за него. Най-голямата й болежка обаче била, че няма внучета от Слави. Много желала да го види фамилен и с дете, въпреки и да не е сключил брак, само че уви си отиде от този свят, без тази й фантазия да се е сбъднала.

 

За сметка на това доста се радвала на внука си Теодор, който е наследник на сестрата на Слави Трифонов – Петя. Мълвата носи, че точно той ще наследи империята на Дългия. Освен това племенникът му е чест посетител в София и от фотосите му в обществените мрежи ясно проличава, че подражава по всякакъв начин на вуйчо си. Не стопира да показва и баровски начин на живот – пуши скъпи пури, пие марково уиски, облича се с маркови дрехи…

 

Преди време Теодор избухна в обществените мрежи с признанието, че животът му е неуспех. Младежът бе неудовлетворен от това, че е обект на интерес от медиите, който се отразявал пагубно на персоналния му живот и по тази причина предпочитал да е неизвестен.

Инфо: Уикенд

Тагове: Слави Трифонов мама Здравка Петя Тодор Трифонов Здравка Трифонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР