Няма никакви раздори в БСП – Кюстендил, ние подкрепяме на

...
Няма никакви раздори в БСП – Кюстендил, ние подкрепяме на
Коментари Харесай

Милчо Христов:Няма никакви раздори, БСП подкрепя на балотажа в Кюстендил инж.Огнян Атанасов

Няма никакви раздори в Българска социалистическа партия – Кюстендил, ние поддържаме на балотажа в неделя кандидатурата на инж.Огнян Атанасов за кмет на община Кюстендил, съобщи зам. ръководителя на общинския съвет на партиятаМилчо Христов
" Бих желал да изразя визията и мнението на Българска социалистическа партия, по съответно на изпълнителното бюро в Кюстендил по проблема, който е от през вчерашния ден и който се появи в две разнообразни посоки, съобщи Милчо Христов.
Припомням през вчерашния ден регионалният председателБойко Клечков и общинския консултант Десислава Разсолкова обявиха официалноподкрепата си за инж. Огнян Атанасов на балотажа в Кюстендил, а малко по-късно общинският ръководител и претендент за кмет Йордан Тодоров разгласи, че не поддържа никого.

" Без каквито и да било разлики, след катобяха оценени нещата и защото нашата политика е поредна във вижданията си къде се намираме и с вижданията си с кой и по какъв начин можем да се коалираме, желая да кажа, че Българска социалистическа партия, нашите членове и управлението на партията, желаеме и ще подкрепим „ Партията на Зелените “ и по-точно Огнян Атанасов на идния балотаж на локалните избори.
Всякакви други спекулации не съществуват, няма никакви раздори в партията, няма отговорни по тази причина, че се получиха разнообразни отзиви, просто малко сме се объркали, като през днешния ден този въпрос го взехме решение и сме наясно със себе си и с политиката, която следва “, съобщи Милчо Христов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР