Няма никакви перспективи за нормализиране на отношенията с Вашингтон, които

...
Няма никакви перспективи за нормализиране на отношенията с Вашингтон, които
Коментари Харесай

Няма никакви перспективи за нормализиране на отношенията със САЩ, обяви Москва

Няма никакви вероятности за нормализиране на връзките с Вашингтон, които са в най-ниска точка от времето на студената война, разгласи Кремъл, само че уточни, че все пак е " отворен за разговор " със своя противник след междинните избори в Съединени американски щати, довели до разединение в Конгреса, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Естествено, на хоризонта не се виждат някакви блестящи вероятности за нормализиране на руско-американските връзки. Това обаче не значи, че не се стремим към разговор ", коментира пред публицисти представителят на съветския президент Владимир Путин Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Москва счита за противозаконни рестриктивните мерки, наложени от Съединени американски щати на Русия след отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и ще се отнесе по същия метод към нови сходни стъпки, сподели Песков в отговор на въпрос.

Русия не е изпълнила изискванията, сложени от Съединени американски щати след отравянето на Скрипал в Обединеното кралство, и може да ѝ бъдат наложени нови американски наказания, заяви през вчерашния ден във Вашингтон говорителката на Държавния департамент Хедър Науърт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР