Няма никакви доказателства, че собственикът на Тад-Груп“ Иван Тодоров е

...
Няма никакви доказателства, че собственикът на Тад-Груп“ Иван Тодоров е
Коментари Харесай

Собственикът на „Тад-Груп“ остава в ареста

Няма никакви доказателства, че притежателят на „ Тад-Груп “ Иван Тодоров е направил подбуждане по отношение на приключването на данни от Национална агенция за приходите. Държавните институции би трябвало да се грижат за престижа си и да пазят данните си. Всеки жител има интерес да оспорва престижа на държавните институции, с цел да ги подтикват да се развиват.
Това съобщи юрист Ина Лулчева пред публицисти след приключването на съвещанието за мярката за неотклонение на притежателят на " Тад-Груп " Иван Тодор.

След масираната офанзива тази седмица, чакахме подобен поврат, без да считаме, че това законосъобразно. Продължаваме да твърдим, че доказателства за подбуждане от страна на Тодоров няма. Това е угаждане на публично напрежение по случая. Има и доказателства, които се поясняват погрешно. Съдът приема за потвърдена някаква противозаконна процедура. Касае са зе показания на някакви чиновници, които разясняват кое е вярно и какво не.

Държавните институции не могат да разчитат на това жителите да не се съмняват в престижа им.

В тези четири тома няма безусловно нищо, с изключение на разпити на притежатели на разнообразни компании, които споделят, че нямат контракти с " Тад-Груп ", а също по този начин и че не са им хаквани уеб страниците и нямат никакви искания.

Кристиян Бойков беше по лично предпочитание в залата, тъй като искаше да даде пояснения пред съда и да каже,че Тодоров по никакъв метод не е желал от него това в което го упрекват.

Според мен съдът, кйто се интересува от истината не следва да отхвърля да одобри доказателства още повече пояснения на обвинен. Не мога да си обясня за какво не беше позволен предоставяне на устни пояснения на Бойков, а бяха признати писмени доказателства показани от прокуратурата, сподели още Лулчева.

Съдът се базира на фотоси, в които се виждат други лица, само че на тях не участва Иван Тодоров, сподели другият юрист на Тодоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР