Няма никаква война между институциите. Работят си много добре институциите.

...
Няма никаква война между институциите. Работят си много добре институциите.
Коментари Харесай

Ревизоро с горещи новини за Радев, боклука и акцията срещу Ковачки

Няма никаква война сред институциите. Работят си доста добре институциите. Това сподели пред публицисти министърът на околната среда и водите Емил Димитров.

„ С президентската институция нямам никакви проблеми “, добави той.

„ Ще стопираме противозаконни включвания, с цел да могат да се пълнят язовирите. Правим всичко допустимо хората да имат вода “, уточни министърът.

Екоинспектори влязоха във компанията, чиито склад възпламени мост на Автомагистрала „ Струма”

„ Непрекъснато вървим из страната и намираме боклуци на най-различни места, които са тръгнали от тъкмо избрана посока. Не може институциите да вървят из цялата страна и да връщаме отпадък.

Ние ще го върнем, само че повече няма да го пускаме. Ще има нова организация. Границата е овладяна по море, съобщи Ревизоро.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов разкри води ли война с президента Радев, който сне доверието си от кабинета му , само че по едно и също време с това министър-председателят разгласи, че е разпоредил незабавна инспекция на боклука към автомагистрала „ Струма” .

„ Ще извикам всички мощности, които се занимават с преправка на боклуци. С тях няма да има проблем. Част от смяната е обвързвана със законодателни промени. Едрият бизнес по никакъв метод няма да ни пречи, противоположното – ще ни спомага. Защото в този момент легалният бизнес заплаща цената на незаконния “, акцентира министърът на околната среда и водите.

Попитан за почналите претърсвания в офиси на „ Брикел “ и „ Траш юнивърс “ в Гълъбово, за които първо БЛИЦ писа , екоминистърът сподели: „ Прокуратурата ще се произнесе “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР