Няма никаква драма. Въпросът е абсолютно ясен. Анексацията на Крим

...
Няма никаква драма. Въпросът е абсолютно ясен. Анексацията на Крим
Коментари Харесай

Радев ден след дебата: Няма драма, анексирането е незаконно, но Крим е руски

Няма никаква драма. Въпросът е безусловно явен. Анексацията на Крим е в нарушаване на интернационалното право, само че както споделих нощес има действителности в политиката и сега Крим е съветски. Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти през днешния ден, откакто против Анастас Герджиков преди балотажа в неделя той съобщи, че " Крим сега е съветски, кой да е? ".

Заради изявлението му българския дипломат. Въпреки това президентът застана зад думите си. Той добави, че в политиката има нюанси.
Българска национална телевизия сподели какъв брой хора са гледали дебата сред Радев и Герджиков
Повече от милион и двеста хиляди души са гледали кандидат-президентския спор по Българска национална телевизия преди втория тур в неделя. Това оповестиха от телеви...

Според вицепрезидентът Илияна Йотова сходни тематики би трябвало да бъдат поставени на масата на срещата ЕС-Русия.

Намесата на Турция

" Турция е значим комшия сътрудник и другар. Отношенията ни би трябвало да са на равноправни взаимоуважения ", сподели Радев  на Бойко Рашков , че южната ни съседка се е намесвала в изборите " 2 в 1 ". Вчера те доведоха до у нас Айлин Секизкьок в Министерството на външните работи. 

" Нашите връзки с Република Турция са значими. Всяка една държавна интервенция в изборите на друга страна обаче е неприемлива. В момента ревизираме всички обстоятелства за такава интервенция ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР