Няма нашенец, който да не помни Екстра Нина от зората

...
Няма нашенец, който да не помни Екстра Нина от зората
Коментари Харесай

С нея отваряше и затваряше всяка чалготека в България през 90-те, но къде я прати животът

Няма земляк, който да не помни Екстра Нина от зората и разцвета на чалгата в България.

Животът й много припомня на песните й.

Фолк легендата Екстра Нина прекара последните си години в Истанбул, където имаше другар и в това време си откри работа. Преди няколко месеца постави завършек на турския си живот и се завърна в България. 

В началото на декември отпразнува шумно своя 60-ти празник в паметно заведение край Харманли, където са снимани едни от най-големиоте фолк шлагери от близкото минало, съобщи Блиц.



“Бяхме млади, щастливи, това бяха едни от най-хубавите ни години ” – напомня си тя в изявление за “Преди обед ” по БТВ.

В телевизионно изявление тя хвърли страшна бомба от предишното си, като се осмели да каже на какво е станала очевидец. 

“Присъствала съм на престрелки сред групировки, не тъкмо да се убиват, само че да стрелят на направления, рисково е… Случвало ми се е това нещо и в Македония, и в България. В Кранево, когато пеех с моя оркестър “Добруджански славей ", бяха две групировки, единият ме беше харесал, някаква мутра от Добрич, беше споделил, че ще си отиде с мен. Много се уплаших, а моята колежка ми сподели: “Тръгвай ”! Измъкнах се пред задния вход, избягах ” – спомня си Екстра Нина.

Зад гърба си има един несполучлив брак, а по-късно хуква към Турция при 20 години по-млад от нея мъж, напомни " Сигнал.бг ". Двамата са имали общ бизнес, само че към днешна дата е още веднъж сама и ще търси щастието в родината.  “Любовта е мотор на живота ”, споделя тя и сигурно не се е отказала да търси любовта.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР