Няма начин да не сте попадали в разговори в женска

...
Няма начин да не сте попадали в разговори в женска
Коментари Харесай

Стилът на българката във френските очи на Мари

Няма метод да не сте попадали в диалози в женска компания, отдадени на фантазията стилните трендове да стъпват и на българската улица, по едно и също време с тези в по-големите страни. За благополучие българските девойки постоянно са намирали метод да са в крайник с трендовете, а марките на родна сцена през последните години  влизат в скоростна конкуренция да завоюват повече почитателки на своя страна.

По нашите улици все по-често с бодра крачка се разхождат и доста чужденки, които не остават екскурзионно единствено за ден-два, а даже избират да живеят и демонстрират новите си облекла точно в България. Как французойката Мари Пиетржак прави оценка стила на българката и за какво сътвори своето място за България онлайн ще схванеш, в случай че се разходиш докрая в диалога й с Елица Стойчева.

Къде си родена?

Аз съм родена в Северна Франция, в дребното градче Валансиен, ситуирано е покрай Лил и е на към два часа и половина от Париж.

Защо България?

Когато пристигнах за първи път в София през 2012, изпитах нещо напълно ново, което не бях усещала до тогава, чувството, че всичко е допустимо. Така взехме решение със брачна половинка ми да опитаме нещо ново.

Кога сътвори Мадам България?

Създадохме платформата преди 2 години и до момента тя се развива повече от сполучливо и можете да намерите от ден на ден потребна информация за България. http://madamebulgaria.com/

 Стилът на българката във френските очи на Мари

Какво правиш всяка заран за своето тяло?

Аз съм доста щастлива тъй като имам брачен партньор, който ме буди пеейки: “Закуската  е подготвена, мадам ”. Наистина методът, по който ще станеш от леглото, е доста значим за нашия баланс.

Започвам, като се простирам в леглото, след което ми лишава няколко минути да поразмишлявам до момента в който виждам небето през прозорците, което по-често е синьо и ярко в България. След това отивам в банята и навлажнявам лицето си с българската ми розова вода под формата на спрей, към която съм пристрастена. Тя освежава доста, а ароматът на рози е и толкоз изтънчен. Веднъж в седмицата  ексфолирам  тялото си с кафе. През лятото, живеем сред София и Варна. По този метод имам шанса да бъда наоколо до плажа. Там също  ексфолирам тялото си. Обичам да го мажа и с натурално кокосово масло.

Какво е най-типично съгласно теб за френския жанр?

Да имаш парфюм, който да те декларира и да приказва за теб. Аз към момента диря своя…

Успя ли да намериш и най-типичното за българския жанр?

Мисля, че българските дами в никакъв случай не излизат без съвършен лак за нокти, нали?

 Facebook, Twitter или  Instagram?

Много зависи: Facebook – за шерване, Туитър с цел да останеш обвързван и Инстаграм, когато извозвам времето си на плажа.

 Стилът на българката във френските очи на Мари

Коя е бг стилната икона, която всички би трябвало да следват в обществените мрежи?

Не мога да посоча единствено една. Мисля, че българката като цяло заслужава да бъде следена.

Спазваш ли диета?

Аз съм щастливка, тъй като хапвам всичко без да качвам даже грам. Но имам някои правила: Не пия доста алкохол. – Никога не пропущам хранене. – Забравила съм за храни, които не се храносмилат добре. – Избягвам да последвам съвременни диети (веганство, без глутен и др.). Тренирам спорт постоянно. Дори от време на време да ми се желае да пия напитка на терасата, още веднъж отивам да спортувам. И най-важното: Смятам, че имаме единствено един живот и би трябвало да му се насладим.

Коя е обичаната ти българска храна?

Трудно е да направя единствено един избор, в България в действителност всичко е вкусно. Но гюведжето ми е доста обичано и за ядене, и за подготвяне.

А българско пиво?

Колебая се сред българско червени вино, което обичам и за какво не ракия. Зависи от случая.

Кой е обичаният ти град в България?

Много обичам София, моят дом. Но ми харесва да извозвам време и в Пловдив, който наподобява пораства бързо. Старият град е доста впечатляващ, исторически и архитектурно. Капана също е доста динамична и обещаваща локация.

Намери ли забавни стайлинг хрумвания в България?

Женските обичайни костюми в действителност са доста красиви и вдъхновяващи.

Кой е обичаният ти аксесоар?

Не мога без моите слънчеви очила, тъй като даже когато вали ги нося, защото със специфични поправени стъкла. Затова от време на време хората си мислят, че се вземам прекомерно насериозно, защото не се деля с тях.

 Стилът на българката във френските очи на Мари

Токчета или нещо по-равно?

Задължително равни обувки денем, с цел да скачам от среща в среща и схваща се  токчета за вечерни излизания.

Пилатес, йога, джогинг или плуване?

Пилатес в понеделник, джогинг в сряда, плуване в петък и йога, когато намеря инструктор, който води часовете на британски или френски.

 Най-добрият метод да се гримираме е …

Френският жанр на грим е елементарен, само че в същото време грациозен. Французойките са достоверни, естествени и кокетни. Естествен грим през  деня можете да постигнете благодарение на серум, дневен крем, лека основа, малко руж и леко  докосване със спиралата. Вечерният грим е леко по-сложен. Използвайте  повече цветове и прибавете блестящо алено червило. Но и денем, и през нощта значимо е постоянно да сте с парфюм, червило и серпантина! Тези трите са измежду наложителните култове.

 Червило или емайл  на устни?

Червено червило.

Любим мирис?

Миризмите на природата (цветя, дървета, храни и т.н.).

Последната фотография, която направи?

Аз избирам моята другарка Жени Иванова да ме снима, тъй като постоянно ме прави красива и прави красиви фотоси.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР