Няма много желаещи да осиновят някое от животните във варненския

...
Няма много желаещи да осиновят някое от животните във варненския
Коментари Харесай

Малко са желаещите да осиновят обитател на зоокъта във Варна

Няма доста искащи да осиновят някое от животните във варненския зоокът. В зоологическата градина на морската столица има повече от 400 животни от към 60 типа. Едва 20 – 30 обаче имат осиновители. Това сподели пред медии шефката на зоопарка Иванка Стоянова, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Всеки искащ може да стане осиновител на някое от животните. Неговият ангажимент ще бъде да заплаща избрана сума месечно за интервал от година или две. Средствата отиват за обезпечаване на по – положителни условия за съответния образец. Сумата, която се превежда на зоокъта, е друга според от животното. Всеки осиновител получава грамота.

Сред по – огромните животни, които имат благодетели, са кенгурата, камилите, лъвът Симба и други.

„ Всеки може да пристигна и да си познае обичаното животно. Много постоянно хората мислят, че осиновявайки животното си го прибират у дома. В този смисъл най – огромен интерес има към приматите. Обясняваме, че договорът може да е за 12 месеца и за две години, парите се превеждат по сметка. След това питат по кое време да дойдат да си приберат животното. “, описа Стоянова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР