Няма масово продаване на военни имоти с отпаднала необходимост. Идеята

...
Няма масово продаване на военни имоти с отпаднала необходимост. Идеята
Коментари Харесай

Каракачанов иска срещу преотстъпено право на строеж да осигури жилища за армията

Няма всеобщо пласиране на военни парцели с отпаднала нужда. Идеята ми е против преотстъпено право на градеж върху военни парцели по Черноморието да осигуря жилища за армията. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов по време на чуването му Народното събрание по искане на депутати от " Атака ".

Партията на Волен Сидеров упреква военния министър, че всеобщо продава военни парцели, които са с отпаднала нужда, под пазарната им оценка. " Това е изключителна вулгарност. Следващото може би ще са хора с " отпаднала нужда ". Не може по подобен метод да се отнасяме към държавна благосъстоятелност, в тази ситуация на Българската войска, купена от българския народ ", съобщи депутатът Десислав Чуколов, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ще ви дам една информация, тъй като твърдите за доста парцели, апетитни парцели. Споменавате острови, полуострови, архипелази, централни апетитни парцели. Бъркате се евентуално с полуостров Крим или Чукотка ", отговори му Красимир Каракачанов.

" Атака ", Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ бяха съдружни сътрудници в Народното събрание. Депутатите на Волен Сидеров обаче напуснаха групата на " Обединени патриоти ", откакто някогашният вицепремиер и водач на НФСБ Валери Симеонов се върна в Народното събрание и стана негов заместител.

Сделките с военни парцели
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР