Няма малко и голямо населено място – всички градове и

...
Няма малко и голямо населено място – всички градове и
Коментари Харесай

Цветанов в с. Бойница: Няма малко и голямо населено място - всички градове и села се модернизират благодарение на европейската солидарност

Няма малко и огромно обитаемо място – всички градове и села се модернизират с помощта на европейската взаимност. Това съобщи заместител – ръководителят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб Цветан Цветанов при визитата си в най – дребната община от област Видин – Бойница.

„ Дори салонът на читалището, в който сме в този момент, е ремонтиран точно с помощта на европейската взаимност. Гласувайки на 26 май за представители на България в Европейския парламент, даваме поддръжката си и за локалната власт и за държавното управление. Ако локалната власт и държавното управление не работят дружно, няма по какъв начин да се получат позитивни резултати”, безапелационен бе Цветан Цветанов.

Той уточни, че за последните две години 1,4 млн. лева са били заделени от държавното управление за община Бойница. „ Това е формулата на триумфа – да се върви в една посока. Трябва да бъдем доста виновни на 26 май, с цел да изпратим в Европа най-достойните, най-подготвените български представители”, сподели още Цветанов. Според него седемнадесетте претенденти от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили поставят оптимални старания да посетят повече обитаеми места и да беседват с огромен брой хора.

„ Искаме диалогът да бъде за Европа, за бъдещето на Европа, за бъдещето на българските райони, за развиването на Видинска област”, съобщи Цветанов. Той изясни, че е провел по-рано среща с поданици на община Ружинци и е подчертал значимостта на магистралния път Видин – Ботевград за развиването на видинските общини.

„ Това е тематика, по която всеки приказва, само че никой до този миг даже не беше стартирал процедурите. Поехме ангажимент и пътят ще бъде реалност, тъй като е извънредно нужен за развиването на Видинска област”, съобщи Цветан Цветанов.

Заместник – ръководителят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията бе безапелационен, че кметът на община Бойница Анета Генчева има поддръжката на жителите на общината.

„ Резултатите от изборите на 26 май ще бъдат ваша оценка и за нейната работа. Аз съм уверен във вашия избор и ви приветствам за това, че на всички избори ГЕРБ в първа политическа мощ в община Бойница”, уточни Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР