Няма лесна раздяла, особено с човек, когото до скоро си

...
Няма лесна раздяла, особено с човек, когото до скоро си
Коментари Харесай

Бившият ти иска да се върне: Ето как ще разбереш дали наистина е така

Няма лесна разлъка, изключително с човек, който до скоро си обичал.
Отнема доста време да се възстановим след приключването на връзките с обичания. Идва миг обаче, в който започваме да мислим трезво и да се радваме, че връзката е завършила.
Разбира се, има моменти на уязвимост, в които си мислиш дали това да сложиш край не е било неточност и имаш предпочитание да се върнеш при този човек. Или пък той ти праща смесени сигнали и желае да се съберете. Ето по какъв начин да схванеш дали някогашният ти желае да се върне в живота ти.

Случайни срещи
Случайните срещи, или не толкоз инцидентните на необикновени места, които нормално посещаваш сама или с приятелки, са сигнал, че му липсваш и търси мотив да се срещате.

Интересува се от персоналния ти живот
Без значение дали пита непосредствено теб, или приятелите ти, в случай че непрекъснато се пробва да разбере дали си почнала нова връзка, то той може би ревизира дали към момента има късмет.

Съобщения в 3 сутринта
Ако някогашният те търси след празненства, по средата на нощта и ти изяснява какъв брой те обича, несъмнено желае да е с теб. Да не забравяме поговорката: „ Каквото е на мозъка на трезвия, това е на езика на пияния! “.

Общува с твоите близки
Обикновено, когато приключиш взаимоотношения с някого, нямаш предпочитание да го виждаш или да виждаш някой, който ти припомня за него. Ако някогашния ти поддържа връзка с роднините или приятелите ти, то не е подготвен да те изгуби и желае още един късмет.

Следи обществените ти мрежи
Ако забелязваш, че те следи, даже от фалшив профили, то е ясно, че към момента мисли за теб и желае да знае дали си намерила някой различен.

Постоянно приказва за теб
Ако общите ви другари споделят, че той не стопира да приказва за теб, то това е симптом, че този човек към момента има усеща и желае да сте дружно.

„ Има потребност от помощта ти “
Приятелството сред някогашни е рядко срещано събитие, което даже и да се види, отново не можеш да бъдеш сигурен дали няма нещо „ гнило “. Като под „ гнило “ разбираме желанието да си легнат дружно. Ако някогашният ти желае да му окажеш помощ с нещо, то можеш да бъдете сигурна, че желае да опитате още един път.

Няма ново гадже
Да, обикновено е да си в отмора след връзка. Все отново няма по какъв начин да обичаш една жена през днешния ден, а на следващия ден – друга. Но в случай че е минало много време и той към момента е самичък, то може би не може да те не помни и желае да се съберете.

Опитва се да стане по-добър
Да, тъкмо по този начин, някогашният ти, който по през целия ден стоеше на дивана, в този момент не стопира да блъска във фитнеса. И също така учи нов език и не стопира да пътува… Май се пробва да те впечатли…

Небрежно загатва, че му липсваш
Сторита, статуси, фотоси, които са свързани с връзката ви. Да, не е инцидентно - пробва се да притегли вниманието ти и „ безшумно “ да ти покаже какво изпитва.

Вещите му още са у вас
Забравил си е тениска у вас, а при всеки опит да му я върнеш си измисля оправдания и не я взима? Това несъмнено е знак, че желае да остане нещо, което да ти припомня за него, а и постоянно може да го употребява като предлог за среща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР