Няма каквото и да било съмнение, че Ирина Шейк е

...
Няма каквото и да било съмнение, че Ирина Шейк е
Коментари Харесай

Ирина Шейк конкурира летните градуси с горещи топлес снимки - slava.bg

Няма каквото и да било подозрение, че Ирина Шейк е едно от най-пленителните изкушения на стилния свят, способно да обезоръжи представителите на мощния пол единствено с един-единствен съдбовен взор. И въпреки през кариерата си дотук тя към този момент да е покорила всички огромни сцени, вземайки присъединяване в безчет дефилета, по време на които е представяла тоалетите на най-влиятелните марки на пазара, в този момент 35-годишната рускиня реши да захвърли облеклата настрани, конкурирайки летните градуси с няколко горещи изображения.

Само преди няколко часа термометрите в Инстаграм регистрираха рекордно високи температури, обхванали платформата, чиято мощ усетиха най-много господата, последвали профила на брюнетката, които бяха изцяло безсилни против резултата на предизвикателните ѝ фрагменти, разкриващи нейната съблазнителна фигура. Публикацията, която умерено може да бъде призната като самобитна илюстрация на привлекателността и великолепието на жаркия сезон, демонстрира светлооката красавица в цялата ѝ хубост, безмилостно разпалваща въображението на нейните фенове.

В нея тя театралничи пред фотографския обектив единствено по мощно изрязано бяло долнище на бански костюм и бежови ботуши, застанала до отсечен дънер на дърво, забит в пясъка на безлюдна плажна линия, който обгръща с ръце на втората фотография, прилепила голото си тяло компактно до него. Навярно огромна част от мъжете, употребяващи обществената мрежа, са поискали да бъдат на мястото на дънера, откакто заляха с похвали тогавашната половинка на Роналдо и Брадли Купър, възхвалявайки метода, по който наподобява, под поста ѝ. В мненията, богати на ласкави думи, които написаха, те не скриха какъв брой мощно впечатлени са от нейната осанка и положителната ѝ форма, на която явно нито раждане, нито пандемия могат да се отразят, защото тя е все по този начин безупречна. Преди ден Ирина нажежи до алено виртуалното пространство със сходна снимка, на която още веднъж е запечатана без горнище, клекнала до тропическата растителност на същото място, прикривайки гърдите си с ръце.

"Ти си същинска богиня ", "Прекрасна ", "Най-красивата жена на света " и "Завладяващ съблазън ", гласят димите на една напълно дребна част от нейните почитатели.

Въпреки че неотдавна Шейк бе във Франция, където означи 44-ия рожден на рапъра Кание Уест, който сега е в развой на бракоразвод с риалити звездата Ким Кардашиян, наскоро тя бе видяна да прекарва повече време с артиста, за който бе сгодена. Преди съвсем две седмици папараци снимаха някогашната двойка на разходка из улиците на Ню Йорк дружно с 4-годишната им щерка Леа де Сен.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР