Няма какво да се лъжем, всички ние търсим една главно

...
Няма какво да се лъжем, всички ние търсим една главно
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще срещнат голямата любов до края на 2017-та година

Няма какво да се лъжем, всички ние търсим една основно нещо в живота си и това е онази огромна, същинска обич, за която четем в книгите, слушаме в песните и гледаме във филмите.

Най-хубавото е, че тази обич в действителност съществува. Може би не я откриваме по метода, по който написа за нея в книгите, може би не е в най-правилния миг и не постоянно е безусловно съвършена, само че тя е НАШАТА огромна обич и не наподобява на никоя друга. Само тя ни кара да летим в облаците, да се усмихваме толкоз необятно и да осъзнаем, че сме прелестни и заслужаваме да бъдем безпределно обичани.
 Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос Edna предлага Червилото, което ще обикнеш: Течно червило Avon Mark - мат и глос
До края на годината остават по-малко от 2 месеца - премного време животът ни да се преобърне на 180 градуса. Всички сме наясно, че той може да се преобърне и даже единствено за секунда. Ето за какво към момента не трябва да отписваме 2017-та година. Тя има да ни предложи още доста, стига да сме подготвени.

А има няколко зодии, които би трябвало да чакат огромни изненади до края на годината и то на любовния фронт! Има късметлии, които ще срещнат точно тази огромна обич до края на годината. Независимо дали сте обвързани или не, изненади постоянно дебнат!

Вижте в галерията ни ТУК кои са тези зодии >>>

Прочетете още:
3-те зодии, които ще ви простят, само че в никакъв случай няма да не помнят какво сте сторили! 4-те зодии, които ще срещнат сродната си душа през 2018-та година Двете зодии с минимален късмет за сполучлива връзка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР