Няма как тези 2,2 промила алкохол в кръвта ми да

...
Няма как тези 2,2 промила алкохол в кръвта ми да
Коментари Харесай

Тв водещата, на която отнеха колата заради алкохол: Аз не пия, няма как тези 2,2 промила в кръвта ми да са реални!

" Няма по какъв начин тези 2,2 промила алкохол в кръвта ми да са действителни! ", безапелационна е тв водещата Биляна Василева пред " България Днес ". Предизвикателната млада дама, позната и с арт прякора си Пандора, е закопчана преди няколко дни за шофиране в нетрезво положение.



" Свалиха номерата от колата ми и я прибраха ", гневи се Биляна, която е позната още като певица и танцьорка. Красавицата отхвърля въобще да е близвала спиртна напитка, когато е седнала зад кормилото на фолксвагена си.

" Писаха, че колата ми криволичела , по тази причина съм привлякла вниманието на полицията. Няма такова нещо! Карах си напълно обикновено ", твърди тв водещата.

За изданието Пандора описа още, че в деня, когато я спрели по обяд в региона на столичния хотел " Принцес " и я тествали на дрегера, тя отивала на значима делова среща. " Трябваше да подписваме един документи, а на другия ден заминавах в Германия ", посочи тя. Това съгласно нея било стоманен мотив против приписваните й гаврътнати напитки.

Биляна няма съответно пояснение по какъв начин уредът е отчел такива високи стойности на алкохол в организма й. " Убедена съм, че дрегерът не е отчел верните стойности. Но ние, жителите, не можем да направляваме тези уреди ", установи тя.

Според версията на тв водещата в полицейското ръководство не й е била предоставена опция да се свърже с юрист. Тя към този момент си е намерила бранител, като към този момент пази името му в загадка.

" Защо постъпиха по този начин с мен? Защото съм известна ли! - роптае Василева. - Аз въобще не пия! Като танцьорка и певица съблюдавам режим. И това се знае от всички ", припомня Пандора.

27-годишната певица и танцьорка е участничка в състезанието " Мис Силикон ". Най-голямата й горделивост са нейните гърди, във всяка от които е наляла по 500 кубика силикон. Пандора е чест посетител в шоуто на Николаос Цитиридис, изявявала се е на една сцена с мъжкия сексуален балет " Максимус ". По случая с открития алкохол в кръвта й, до момента в който е управлявала автомобила си, е почнало следствие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР