Няма как да сте забравили руският състезател по фигурно пързаляне

...
Няма как да сте забравили руският състезател по фигурно пързаляне
Коментари Харесай

Помните ли Максим Стависки? Не е за вярване какво възнамерява да направи 10 години след като почерни две български семейства

Няма по какъв начин да сте не запомнили съветският играч по фигурно пързаляне Максим Стависки. Партньорът на Албена Денкова донесе доста наслада на България, до момента в който двамата печелиха медали от значими надпревари за страната ни. Преди 10 години обаче се случи нещо непростимо. През август 2007 година Максим, който беше станал малко по-рано лице на акцията „ Ако си пил, слез – желая да стигна жив “, си разреши да се качи на мощния си Хамър пийнал. При погрешно изпреварване руснакът помля Хонда в насрещното платно. Две фамилии бяха почернени – почина водачът на блъснатата кола Петър Петров, а приятелката му Мануела Горсова остана жив мъртвец, като изпадна в будна кома. България настръхна против натурализирания руснак. Още по-лошо стана, когато съдът взе нелепото решение да смени присъдата от ефикасна в условна. Максим отпътува за Русия.

Сега обаче Стависки се готви да възпламени България още веднъж

Заедно с Албена Денкова той има намерение да се появи пред българската аудитория в церемония зрелище на лед. Проектът е на компанията „ Ледена симфония “ на различен някогашен първенец по фигурно пързаляне – Иля Авербух. Новината обаче разгневи не на смешка родните почитатели. „ Само като му чуя името на този палач и откачам “, написа плеймейтката Кателина Гатева.  Ето и други отзиви от обществената мрежа: „ С какви очи този палач ще излезе пред българска аудитория? Нагъл и нахален! “, „ Ако бяхме същински българи не би трябвало никой да отива на това шоу. Но както е споделил Вазов – „ не народ, а мърша “, „ Дано не убие още някого, до момента в който кара пийнал. Но пък няма проблеми, следващият арбитър „ експерт “ ще го пусне с условна. Да, в тази ситуация съдът е отговорен, само че най-малко от „ кумова срама “ този не би трябвало да припарва до България “. Има и крайни оферти – от концепцията Максим да бъде замерян с яйца и развалена храна, до радикалното скимване някой да нахлуе на леда и да се саморазправи със Стависки.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР