Няма как да стане по-зле! С тези уверения бе открит

...
Няма как да стане по-зле! С тези уверения бе открит
Коментари Харесай

Руският Макдоналдс се оказа пълен провал

Няма по какъв начин да стане по-зле! С тези уверения бе открит новия ресторант от веригата за бързо хранене “Вкусно и толкова” в московския квартал Хорошево, която се трансформира в съветския вид на “Макдоналдс”.
Както е известно, “Макдоналдс” затвори всичките си заведения в Русия, след нахлуването в Украйна, само че заведенията за хранене останаха отворени под новото име с нов притежател.


Само три седмици след грандиозното разкриване обаче обществените мрежи в страната гръмнаха с пост на неудовлетворен клиент, който разгласява фотография с бургер с плесен по него. “Ето какво се случва в Москва”, гласи коментарът, предизвиквайки редица отрицателни реакции.

“Мухъл и толкоз. Три седмици след уверенията, че няма по какъв начин да стане по-зле. Но това са дреболии. Ако не броим бургер с мухъл, чийзбургер без месо, сосове с изминал период и нарастване на цените с близо 10 %, то по нищо не се разграничаваме от “Макдоналдс””, написа Вадим Дабужски.



Само преди броени дни гости във “Вкусно и толкова” в Хорошево са се оплакали от прокиснал сос за бургери. Други пък откриват хлебарка в пържените си картофи. Потребители напомнят, че са забелязали гарвани да кълват хлебчетата още по време на доставката им пред ресторанта.

Ръководството на “Вкусно и толкова” реагира неотложно и обеша да проверява всеки един сходен случай, като загатват за тенденциозен бойкот. Според тях всички негодни артикули към този момент са изхвърлени.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР