Няма как да се забрави това, което е добро и

...
Няма как да се забрави това, което е добро и
Коментари Харесай

Идеите на Бареков не са утопия! Решено е: Пенсионерите с безплатни зъбни протези!

Няма по какъв начин да се не помни това, което е положително и потребно за народа. Това е повода през днешния ден да се приказва за първопричината пенсионерите да имат безвъзмездни зъбни протези. Да, концепцията е на Николай Бареков, този, който беше обявяван за популист, а през днешния ден тъкмо тези, против, които се изправи той самият, вкарват тази негова концепция.

Лидерът на „ България без цензура “ и евродепутат Николай Бареков настояваше за това, а той бе безусловно смачкан от медийната пропагандна машина по повеля на политическото статукво. Днес, когато гръмна новината - пенсионерите ще имат право на безвъзмездни зъбни протези, хубаво е да дадем заслуженото на основателя на идеята… другите да не си преписват заслуги.

Зъбните протези ще се отпускат от 1 септември в началото единствено за хората сред 65 и 69– годишна възраст.

За взимането на мярката, изработването им и възможните корекции възрастните хора няма да заплащат нито лев. Това заяви ръководителят на Българския зъболекарски съюз доктор Николай Шарков в Шумен на взаимен семинар. Уточни, че до тази облага за старите хора у нас се е стигнало след продължителни договаряния сред съсловната организация и Националната здравноосигурителна каса, която ще покрива на 100% новата стоматологична услуга.

Оказва се, че Бареков не е нито популист, нито измамник, просто е от дребното далновидни политици, дръзнали да се опълчат на медийното и политическото статукво. Естествено, не се и надявайте, че в този момент някои от тези, които го хулиха ще му се извинят!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР