Няма как да се случи какъвто и да било контрабанден

...
Няма как да се случи какъвто и да било контрабанден
Коментари Харесай

Теодор Славев: МВР се използват за транспорт на територията на страната, транзитен превоз и дори разпространение

Няма по какъв начин да се случи какъвто и да било контрабанден канал в тези размери, в които той се случва, без на най-високо равнище в Агенция „ Митници " да има настойник. Министерство на вътрешните работи се употребяват за превоз на територията на страната, директен транспорт и даже разпространяване. Това сподели нощес политологът Стойчо Стойчев в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Според него абсурдът с Агенция „ Митници " е нямало да бъде оголен пред обществото, в случай че ръководителите на службите са били заменени от актуалното ръководство, каквото желание е имало. „ Това, че се резервира управлението, назначено от администрацията на президента, до някаква степен сега разрешава да има подобен вид надзор. Доколкото разбирам, и следствието с Митниците, и това, обвързвано с основния секретар на Министерство на вътрешните работи, идва от информация на ДАНС ", съобщи Стойчев.

Политологът Теодор Славев разяснява, че опитът досега демонстрира, че сходни „ представления " на службите преди избори се разрушават на пух и прахуляк в съда и най-после България е наказана за милиони евро вреди поради дейностите на прокуратурата.

Скандалът с основния секретар на Министерство на вътрешните работи също е стеснителен. „ Самият факт, че се проверява и са влизали органи в най-високата професионална служба е доста стеснителен. За да се стигне до там да се удря човек на такава позиция, значи, че би трябвало да има доста солидни следствия ", акцентира Славев.

Предизборната акция съгласно него ще бъде доста неприятна за политическите сили и отблъскваща за гласоподавателите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР