Няма как да не започнем с Бионсе, която изненада света

...
Няма как да не започнем с Бионсе, която изненада света
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Няма по какъв начин да не стартираме с Бионсе , която изненада света с ново парче, озаглавено " Black Parade ". Тя издаде песента в последните часове на празника Juneteenth на 19 юни. Датата е специфична за цветнокожото общество, защото отбелязва възбраната на робството в Щатите през 1865 година

Бионсе посвещава песента на овластяването на цветнокожите и тяхната равноправност, пеейки и рапирайки гордо за родния си град Тексас, културата на цветнокожите и силата на дамите.

Алиша Кийс реши да стачкува по собствен метод, а точно с изкуството, което основава.

Тя написа ария за обстановката в Съединени американски щати, за жестокостта, която постоянно бива упражнявана от полицията в страната, като разясни: " Песента е написана от гледната точка на майка, чието дете е било убито поради системата, построена върху расизъм, поради обезценяването на живота на цветнокожите ". Парчето се споделя " Perfect Way To Die ".

В миг на международна, здравна и човешка рецесия, Джон Леджънд показва нова музикална сбирка, с която ни припомня, че любовта сред хората има същинска мощ.

" Албумът ми чества любовта, щастието, чувствителността, вярата и силата - нещата, които трансформират културата ни в красива и въздействаща ", споделя изпълнителят. От 11-те песни от Bigger Love ние си избрахме " U Move, I Move ".

Чарли Пут зарадва почитателите си с първото си независимо парче за 2020 година Песента се споделя " Girlfriend ".

" Много съм зле с връзката, по тази причина през по-голямата част от времето показвам възприятията су посредством музиката и " Girlfriend " е образец за това. Песента е за това да бъдеш непрекъснат и да кажеш на дадения човек, че възприятията ти към него няма просто да изчезнат ", признава изпълнителят.

След тримесечна изолираност, група Остава са подготвени с втория си сингъл от идния нов студиен албум. Песента се споделя " Гений " и залага на малко по друго звучене. Текстът и музиката са дело на Георги Георгиев - Жоро, а с аранжимента се захваща цялата група.

" Дадох това име на песента, тъй като същинските гении са доста по космополитни от себе си и света, в който всички живеем. В този смисъл " Гений " е провокативна ария, която споделя по какъв начин в последна сметка разнообразни трансформации от предишното, могат да те изкарат позитивен и освободен ", споделя за парчето Георги Георгиев.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР