Фолк дивата Кали има трима сина от трима различни мъже.

...
Фолк дивата Кали има трима сина от трима различни мъже.
Коментари Харесай

Прилича ли на висаджийския бос Георги Илиев? Кали показа големия си син

Фолк дивата Кали има трима сина от трима разнообразни мъже. Но първородният й правоприемник Георги е този, който постоянно е бил обект на медиен интерес, тъй като за него се говореше, че е дете на Жоро Илиев. А и носи същото име.
Сника: Dir.bg
Разбира се, Кали постоянно е отричала каквато и да била връзка сред нея и шефа на ВИС-2, казвала е единствено, че се познават, че са били в близки другарски връзки и че Жоро Илиев я е избавил от принуждение на различен мъж в тези смутни времена.

Колкото до бащинството, тя е повтаряла, че биологичният баща на Георги се споделя Иван Димитров и в никакъв случай не е желал да бъде разпознавано лице в медиите, по тази причина и не го показвала. А сина си кръстила на Свети Георги, с цел да го закриля. Съмнителното обаче е, че преди години точно тя изтърси, че го кръстила на Жоро Илиев, задето я избавил.

Преди дни Георги се появи за сефте с мама в ефир и разбуни духовете като потребителите още веднъж го оприличиха напълно на Илиев като образна аналогия. Иначе момчето е пораснало, съществено и към този момент дава уроци по британски език на малчугани, с което Кали доста се гордее.

" Тя е страхотна и ще бъде свястна свекърва ", смее се Георги, а Кали пък прибавя, че синът й е учтив добре, тъй че няма да прави нейните неточности с несъответствуващите мъже и е уверена, че не би наранил нито една жена, било то и единствено с думи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР