Няма как да не се сетим за израза Тежка е

...
Няма как да не се сетим за израза Тежка е
Коментари Харесай

Принц Уилям си търси счетоводител

Няма по какъв начин да не се сетим за израза " Тежка е царската корона ", когато си помислим за новия крал на Англия. Тепърва ще разберем дали той ще важи за Чарлз, само че в това време излиза наяве, че синът му е наследил много отговорности.

Уилям към този момент е освен принц на Уелс, само че и херцог на Корнуол.

И двете трофеи той наследи от татко си, откакто последния стана крал. А като херцог на Корнуол 40-годишният престолонаследник към този момент е и най-големият частен притежател на земи във Англия. Херцогството се простира на територията на 23 общини и му носи към 23 милиона английски паунда приход на година.

Разбираемо е, че когато става дума за сходни мащаби, Уилям няма по какъв начин да се оправи самичък. Затова и на формалния уебсайт на херцогството има нова обява за работа управленски счетоводител с годишна заплата сред 45 и 50 хиляди английски паунда.
 Снимка 587794
 

В обявата се споделя още, че задачата на херцозите на Корнуол е да доближат до нулеви въглеродни излъчвания и екологичната идея ще е изключително значима, оповестяват ни от Hello.

Не е ясно дали принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца възнамеряват да се реалокират в някой от парцелите в херцогството, въпреки това да е малко евентуално. В края на лятото те таман се реалокираха в Аделаид Котидж в Уиндзор, а децата започнаха учебно заведение напълно наоколо.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР