Няма как честите появи в Стрелата на Стивън Амел без

...
Няма как честите появи в Стрелата на Стивън Амел без
Коментари Харесай

Голият до кръста Стивън Амел предизвиква eкспозиция чрез плочки

Няма по какъв начин честите появи в Стрелата на Стивън Амел без тениска да са останали незабелязани. Пилотният епизод на предавания по bTV Action сериал демонстрира дълга сцена на запотеното голо тяло на Стивън до момента в който той тренира във фитнеса.

Продуцентите останали стъписани от фурора, породен от тази, на пръв взор, естествена за техните очи сцена и решили да се възползват от интереса на публиката към тялото на Стрелата.

Към съвсем всички епизоди от първи сезон били добавени сходни подиуми, показващи Зелената стрела гол до кръста. Създателят на Стрелата Марк Гугенхайм назовава тази тактика „ експозиция посредством плочки” и я дефинира, като откриване на големи парчета информация, до момента в който Амел театралничи със стегнатия си стомах.

Легендарните плочки на Стивън Амел се трансформирали и във центъра на всички маркетингови и промо акции за Стрелата. Самият той признава, че за него било доста мъчно да се приспособява към вилнеещия интерес към неговата физика, само че в последна сметка го приел, защото пособие за цялостния триумф на сериала.

„ Моята физика не е единствената причина за триумфа на сериала само че мога без подозрение да кажа, че способства за неговото приемане от зрителите”, разяснява Стивън Амел.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР